Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Brasil U21
U21 442T Tactiek Brazil zil zil
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Lessa kopt de bal weg. Coelho Rocha geeft een hoge lob. Purús kopt de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Espina probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús rent richting de bal. Negão begaat een overtreding. Negão krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Negão is nu in balbezit. Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez passt de bal in één keer door. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Olivera geeft de bal voor. Borjas rent richting de bal. Borjas speelt de bal door. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indonésio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vivaldo met een sublieme pass. Indonésio is nu in balbezit. Indonésio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 57%, Brasil U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Brasil U21 0:0

53e minuut.
Yriarte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ferrebús stond buitenspel. Bolet komt het veld opgelopen. Becerra komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Indonésio geeft de bal voor. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Daar is Mangana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangana geeft een lange en hoge pass. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Indonésio is nu in balbezit. Indonésio passt de bal in één keer door. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Purús rent richting de bal. Purús haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gasol Gasolina komt het veld opgelopen. Natzuka komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 50%, Brasil U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Brasil U21 0:0