Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-03 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ukraina Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7315
Ukraina Malta
4-3-3 NT Tactiek Malta 532
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
74.4 gemiddelde waardering 70.7
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Krasnoperov passt de bal met de wreef. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - Malta 1:0

8e minuut.
Inguanez met een sublieme pass. Muntian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenzi. Lorenzi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tofan met een harde bal richting middenveld. Mangion kopt de bal weg. Lorenzi rent richting de bal. Stellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mifsud rent richting de bal. Despott met een sublieme pass. Inguanez rent richting de bal. Inguanez geeft een hoge lob. Stellini krijgt zijn hoofd ertegen. Tofan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tchetin met een sublieme pass. Muntian heeft problemen om de bal te vangen. Muntian speelt de bal door. Khistev is nu in balbezit. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krasnoperov rent richting de bal. Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. Haber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen. Skoba is nu in balbezit. Mifsud maakt een afschuwelijke overtreding. Mifsud is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Skoba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasnoperov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pidchenko krijgt zijn hoofd ertegen. Haber bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 42%, Malta 58%.
Ukraina - Malta 1:0

46e minuut.
Lucash komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lucash geeft een hoge lob. Daar is German, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - Malta 2:0

55e minuut.
Skoba is nu in balbezit. Skoba probeert naar een medespeler te passen. Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen. Khistev rent richting de bal. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Haber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pidchenko kopt de bal weg. Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucash. Lucash krijgt een gele kaart. Despott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mangion zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lorenzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Tofan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tutichenko komt het veld opgelopen. Prizetko komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lucash met een sublieme pass. Rymshin is nu in balbezit. Tutichenko rent richting de bal. Prizetko rent richting de bal. Prizetko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Haber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - Malta 3:0

73e minuut.
Inguanez is nu in balbezit. Inguanez passt de bal in één keer door. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - Malta 3:1

74e minuut.
Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash geeft een lange en hoge pass. Krasnoperov met een sublieme pass. Daar is Prizetko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prizetko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lucash kopt de bal weg. Rymshin is nu in balbezit. Attard begaat een overtreding. Attard krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mozgovoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mozgovoi met een sublieme pass. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash passt de bal met de wreef. Attard onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tutichenko probeert de bal aan de voet te houden. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion passt de bal zonder na te denken. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Tofan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tchetin geeft een hoge lob. Prizetko kopt de bal weg. Mangion met een sublieme pass. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion passt de bal in één keer door. Stellini rent richting de bal. Stellini draait met de bal, schiet en ... Tofan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - Malta 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 42%, Malta 58%.
Ukraina - Malta 3:2