Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-11 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: U.C. BOREALE Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7422
U.C. BOREALE RINGHIOBOYZ
Emergency1vs1 Tactiek UnoVSUno
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
poor Verdedigen average


16e minuut.
Keseciler trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipitone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellanca rent richting de bal. Bellanca draait met de bal, schiet en ... Mariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mariello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mastrogiacomo met de inworp. Delfabbro is nu in balbezit. Delfabbro schiet op doel. Di Fiore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delfabbro is nu in balbezit. Delfabbro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ravazzini geeft een hoge lob. Mastrogiacomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipitone onderschept slim de pass. Pipitone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - RINGHIOBOYZ 0:1

37e minuut.
Daar is Spiridione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pipitone met de inworp. Spiridione is nu in balbezit. Spiridione draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spiridione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spiridione rent richting de bal. Spiridione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C. BOREALE - RINGHIOBOYZ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 49%, RINGHIOBOYZ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C. BOREALE - RINGHIOBOYZ 1:1

46e minuut.
Colussi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Colussi speelt de bal door. Tarvas is nu in balbezit. Tarvas heeft problemen om de bal te vangen. Tarvas draait met de bal, schiet en ... Mariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - RINGHIOBOYZ 2:1

58e minuut.
Pipitone geeft de bal voor. Inworp. Mastrogiacomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delfabbro is nu in balbezit. Delfabbro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zarantonello geeft een hoge lob. Delfabbro kopt de bal weg. Mastrogiacomo rent richting de bal. Pipitone onderschept slim de pass. Pipitone draait met de bal, schiet en ... Di Fiore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Keseciler rent richting de bal. Keseciler geeft de bal voor. Mastrogiacomo rent richting de bal. Klungelig pakt Mastrogiacomo de bal. Mastrogiacomo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pipitone is nu in balbezit. Pipitone geeft de bal voor. Mastrogiacomo is nu in balbezit. Pipitone onderschept slim de pass. Pipitone draait met de bal, schiet en ... Di Fiore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pipitone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipitone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C. BOREALE - RINGHIOBOYZ 2:2

80e minuut.
Ravazzini rent richting de bal. Ravazzini speelt de bal door. Colussi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tarvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvas haalt uit met een fantastische trap. Mariello bokst de bal weg.

87e minuut.
Conte Allegro passt de bal in één keer door. Colussi rent richting de bal. Colussi probeert naar een medespeler te passen. Tarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tarvas de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Iannuccio probeert naar een medespeler te passen. Pipitone rent richting de bal. Tarvas onderschept slim de pass. Tarvas haalt uit met een fantastische trap. Mariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - RINGHIOBOYZ 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 43%, RINGHIOBOYZ 57%.
U.C. BOREALE - RINGHIOBOYZ 3:2