Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Bolivia U21
U21 442TM Tactiek amazonas
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


18e minuut.
Klungelig pakt Amundaray de bal. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is Yriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanka verovert de bal door een tackle van achteren. Sanka passt de bal in één keer door. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Araúz rent richting de bal. Araúz passt de bal in één keer door. Viscarra rent richting de bal. Viscarra met een sublieme pass. Ordóñez onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sanka kopt de bal weg. Borjas rent richting de bal. Borja maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Borja naar de kleedkamers voor een vroege douche. Borjas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borjas komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Viscarra kopt de bal weg. Ordóñez geeft een lange en hoge pass. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Bolivia U21 1:0

31e minuut.
Sanka is nu in balbezit. Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Centellas is nu in balbezit. Centellas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ferrebús de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Gisbert bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Ferrebús de bal onder controle te krijgen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Montes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flores met de inworp. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gisbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borjas is nu in balbezit. Centellas verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Bolivia U21 2:0

41e minuut.
Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Montes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flores met de inworp. Bastidas geeft de bal voor. Gisbert bokst de bal weg.

42e minuut.
Gisbert geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Flores zal de hoekschop nemen. Borjas krijgt zijn hoofd ertegen. Gisbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Bolivia U21 3:0

43e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús geeft een hoge lob. Bastidas met een sublieme pass. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores geeft een lange en hoge pass. Gisbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 34%, Bolivia U21 66%.
Venezuela U21 - Bolivia U21 3:0

46e minuut.
Becerra komt het veld opgelopen. Zambrana komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ordóñez speelt de bal door. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. Gisbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Bolivia U21 4:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivera komt het veld opgelopen. Bonilla komt het veld opgelopen. Bolet komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Araníbar komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes passt de bal met de wreef. Bastidas met een sublieme pass. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 45%, Bolivia U21 55%.
Venezuela U21 - Bolivia U21 4:0