Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniques FC IK Nordia
4321-2017 Tactiek back2
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.4 gemiddelde waardering 56.7
weak Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen formidable


3e minuut.
Milchbubi passt de bal zonder na te denken. Kjelstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjelstad probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Židov bokst de bal weg.

6e minuut.
Kjelstad rent richting de bal. Kjelstad passt de bal met de wreef. Omil speelt de bal door. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Židov met een harde bal richting middenveld. Kjelstad kopt de bal weg. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kjelstad is nu in balbezit. Kjelstad geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Mackuf kan de bal niet met de borst controleren. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Johannesson maakt een afschuwelijke overtreding. Ferrini Folcarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Kjelstad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mackuf de bal. Mackuf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Židov probeert naar een medespeler te passen. Kjelstad kopt de bal weg. Mackuf heeft problemen om de bal te vangen. Mackuf schiet op doel. Židov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:1

21e minuut.
García Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. García Escudero passt de bal in één keer door. Johannesson rent richting de bal. Mackuf verovert de bal door een tackle van achteren. Mackuf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Židov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kjelstad speelt de bal door. Omil is nu in balbezit. Omil geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Židov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Ferrini Folcarelli de bal. Cebulski rent richting de bal. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:2

29e minuut.
Ferrini Folcarelli passt de bal in één keer door. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:3

34e minuut.
Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf probeert naar een medespeler te passen. Kjelstad geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf passt de bal zonder na te denken. Omil is nu in balbezit. Omil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Omil passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli passt de bal in één keer door. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:4

40e minuut.
Hedman is nu in balbezit. Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil speelt de bal door. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Židov met een harde bal richting middenveld. Kjelstad kopt de bal weg. Jeppesson kan de bal niet met de borst controleren. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf draait met de bal, schiet en ... Židov bokst de bal weg. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniques FC 80%, IK Nordia 20%.
Uniques FC - IK Nordia 0:5

47e minuut.
García Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Escudero geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli controleert de bal met de borst. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Židov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:6

52e minuut.
Omil geeft een hoge lob. Mackuf heeft problemen om de bal te vangen. Johannesson is nu in balbezit. Mackuf onderschept slim de pass. Mackuf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Johannesson heeft problemen om de bal te vangen. Mackuf rent richting de bal. Daar is Mackuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. Židov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:7

60e minuut.
Loch speelt de bal door. Kjelstad is nu in balbezit. Kjelstad passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Omil is nu in balbezit. Omil passt de bal met de wreef. Kjelstad probeert naar een medespeler te passen. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf draait met de bal, schiet en ... Židov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bảo Long met een sublieme pass. Cebulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Židov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IK Nordia 0:8

75e minuut.
Jeppesson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kjelstad met een snelle inworp. Omil rent richting de bal. Omil geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bảo Long kopt de bal weg. Kjelstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjelstad geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf passt de bal zonder na te denken. Daar is Omil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Židov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Weinstock de bal onder controle te krijgen. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi passt de bal zonder na te denken. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Muscă kopt de bal weg. Klungelig pakt Omil de bal. Omil geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniques FC 78%, IK Nordia 22%.
Uniques FC - IK Nordia 0:8