Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Uniques FC
back2 Tactiek 4321-2017
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten good
good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Gorczyński controleert de bal met de borst. García Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Escudero geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Ljunggren verovert de bal door een tackle van achteren. Ljunggren speelt de bal door. Omil probeert naar een medespeler te passen. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu schiet op doel. Vučićević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rivillos geeft een hoge lob. Inworp. Mohlin met een snelle inworp. Götstam geeft een hoge lob. Rocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Nikolayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kjelstad geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Kisteleki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrini Folcarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrini Folcarelli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 57%, Uniques FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IK Nordia - Uniques FC 0:0

51e minuut.
Gherghel kopt de bal weg. Płonka rent richting de bal. Płonka speelt de bal door. Rocca is nu in balbezit. Rocca draait met de bal, schiet en ... Nikolayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Uniques FC 0:1

53e minuut.
Gorczyński met de inworp. Gherghel is nu in balbezit. Kjelstad onderschept slim de pass. Kjelstad geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Arneng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński is nu in balbezit. Gorczyński passt de bal in één keer door. Rocca rent richting de bal. Rocca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Götstam passt de bal in één keer door. Mohlin heeft problemen om de bal te vangen. Mohlin passt de bal zonder na te denken. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ljunggren geeft een lange en hoge pass. Inworp. Płonka met de inworp. Arneng bereikt de bal nog maar net als eerste. Arneng geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Götstam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Götstam met een sublieme pass. Daar is Mohlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohlin geeft de bal voor. Płonka springt en kopt de bal. Nikolayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 59%, Uniques FC 41%.
IK Nordia - Uniques FC 0:1