Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blåshöjdens BK Bajen_forever
Fyratretre Tactiek Hard
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Ogiński rent richting de bal. Crobu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ogiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadador met een snel genomen vrije trap. Sáenz de Cenzano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Priivits rent richting de bal. Priivits passt de bal in één keer door. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima draait met de bal, schiet en ... Cadisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadador probeert naar een medespeler te passen. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Kärrman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:1

21e minuut.
Iovchev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kurtyka de bal onder controle te krijgen. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:2

30e minuut.
Iovchev heeft problemen om de bal te vangen. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk passt de bal met de wreef. Ogiński rent richting de bal. Ogiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Nadador geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert bin Hashima de bal onder controle te krijgen. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Kärrman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 54%, Bajen_forever 46%.
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:3

48e minuut.
Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Motten geeft een hoge lob. bin Hashima rent richting de bal. bin Hashima schiet op doel. Cadisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nadador maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ogiński kopt de bal weg. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano schiet op doel. Kärrman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:4

57e minuut.
Pflaster speelt de bal door. Klungelig pakt Kurtyka de bal. Kurtyka geeft een hoge lob. Horodecki kan de bal niet met de borst controleren. Horodecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Delgado met de inworp. Toledo rent richting de bal. Toledo passt de bal zonder na te denken. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński schiet op doel. Kärrman bokst de bal weg. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:5

80e minuut.
Kurtyka geeft de bal voor. Inworp. Delgado met de inworp. Toledo geeft een lange en hoge pass. Ogiński krijgt zijn hoofd ertegen. Kärrman bokst de bal weg.

81e minuut.
bin Hashima is nu in balbezit. Haeldermans is nu in balbezit. Nadador speelt de bal door. Ogiński rent richting de bal. Ogiński draait met de bal, schiet en ... Kärrman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Kurtyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo rent richting de bal. Toledo passt de bal zonder na te denken. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:6

83e minuut.
Szusza is nu in balbezit. Ogiński onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano schiet op doel. Kärrman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 74%, Bajen_forever 26%.
Blåshöjdens BK - Bajen_forever 1:7