Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajen_forever Blåshöjdens BK
Hard Tactiek Fyratretre
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 39
formidable Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Hattlund passt de bal in één keer door. Daar is Airinei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogiński onderschept slim de pass. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 1:0

10e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Hattlund speelt de bal door. Sáenz de Cenzano heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz de Cenzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
bin Hashima is nu in balbezit. Krüzen is nu in balbezit. bin Hashima kan de bal niet met de borst controleren. bin Hashima draait met de bal, schiet en ... Cadisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 1:1

21e minuut.
Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei is nu in balbezit. Hattlund verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund schiet op doel. Ogiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 2:1

25e minuut.
Ogiński onderschept slim de pass. Hattlund rent richting de bal. Ogiński rent richting de bal. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 3:1

30e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Ciman bereikt de bal nog maar net als eerste. Priivits bereikt de bal nog maar net als eerste. Priivits geeft een hoge lob. Iovchev kopt de bal weg. Cadisch bokst de bal weg. Haeldermans controleert de bal met de borst. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Hashima rent richting de bal. bin Hashima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 3:2

34e minuut.
Motten geeft de bal voor. Klungelig pakt Haeldermans de bal. Krüzen rent richting de bal. bin Hashima rent richting de bal. bin Hashima schiet op doel. Cadisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund passt de bal met de wreef. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Delgado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński speelt de bal door. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 37%, Blåshöjdens BK 63%.
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 3:2

51e minuut.
Priivits passt de bal in één keer door. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk passt de bal zonder na te denken. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. Järdler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 4:2

54e minuut.
Grubczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hattlund de bal. Hattlund speelt de bal door. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal in één keer door. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Airinei verovert de bal door een tackle van achteren. Airinei met een sublieme pass. Toledo probeert naar een medespeler te passen. Grubczyk is nu in balbezit. Grubczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kicuła is nu in balbezit. Grubczyk onderschept slim de pass. Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. Järdler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ogiński is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grubczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ogiński krijgt zijn hoofd ertegen. Järdler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Žalac rent richting de bal. Toledo speelt de bal door. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Toledo onderschept slim de pass. Toledo probeert naar een medespeler te passen. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Järdler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sáenz de Cenzano passt de bal met de wreef. Hattlund met een sublieme pass. Toledo probeert de bal met de borst te controleren. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Järdler bokst de bal weg. Sáenz de Cenzano heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 5:2

81e minuut.
Priivits bereikt de bal nog maar net als eerste. Priivits geeft de bal voor. Klungelig pakt Haeldermans de bal. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Iovchev met de inworp. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubczyk geeft een hoge lob. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Järdler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ciman met de inworp. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Grubczyk probeert naar een medespeler te passen. Ogiński rent richting de bal. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karlsson de bal. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 31%, Blåshöjdens BK 69%.
Bajen_forever - Blåshöjdens BK 6:2