Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Nova
back2 Tactiek Girl A About
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten average
solid Passen adequate
outstanding Verdedigen weak


4e minuut.
Pruteanu kopt de bal weg. Pastušík rent richting de bal. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Stjernfeldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Nova 1:0

7e minuut.
Kjelstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjelstad geeft de bal voor. Daar is Birgersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Turesson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milchbubi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kjelstad geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Stjernfeldt trapt de bal weg van het doel. Omil kopt de bal weg. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Stjernfeldt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Nova 2:0

23e minuut.
Omil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Milchbubi de bal. Milchbubi passt de bal in één keer door. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Evertsson passt de bal met de wreef. Holmström bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmström haalt uit met een fantastische trap. Nikolayan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 35%, Nova 65%.
IK Nordia - Nova 2:0

65e minuut.
Inworp. Milchbubi met de inworp. Kjelstad geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kjelstad passt de bal met de wreef. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Birgersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shaoqi is nu in balbezit. Von Brömsen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Brömsen geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Stjernfeldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Rivillos de bal onder controle te krijgen. Evertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljunggren is nu in balbezit. Holmström onderschept slim de pass. Holmström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tax rent richting de bal. Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Omil speelt de bal door. Pruteanu is nu in balbezit. Milchbubi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Milchbubi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 28%, Nova 72%.
IK Nordia - Nova 2:0