Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova IK Nordia
Girl A About Tactiek back2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen outstanding


10e minuut.
Trosell heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Long probeert naar een medespeler te passen. Kjelstad is nu in balbezit. Kjelstad geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Birgersson heeft problemen om de bal te vangen. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastušík verovert de bal door een tackle van achteren. Omil onderschept slim de pass. Omil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Dembek geeft een hoge lob. Rivillos kopt de bal weg. Daar is Ljunggren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren schiet op doel. Nikolayan bokst de bal weg.

20e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Kilar met een sublieme pass. Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasson haalt uit met een fantastische trap. Nikolayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gorczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Omil de bal. Omil met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dembek speelt de bal door. Trosell is nu in balbezit. Trosell passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kjelstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjelstad met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Pastušík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kilar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evertsson met een snelle inworp. Dembek rent richting de bal. Dembek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Nikolayan trapt de bal weg van het doel. Saygınoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ferrini Folcarelli de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gorczyński geeft een lange en hoge pass. Saygınoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastušík. Pastušík krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nikolayan probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Daar is Pastušík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ... Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 56%, IK Nordia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nova - IK Nordia 0:0

49e minuut.
Trosell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zettergren de bal. Omil rent richting de bal. Zettergren onderschept slim de pass. Zettergren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Mončev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - IK Nordia 0:1

59e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Omil onderschept slim de pass. Omil passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - IK Nordia 0:2

62e minuut.
Doeltrap. Mončev met een harde bal richting middenveld. Gorczyński kopt de bal weg. Saygınoğlu is nu in balbezit. Saygınoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mončev met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Birgersson de bal. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ... Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Kjelstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kjelstad passt de bal in één keer door. Ferrini Folcarelli heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - IK Nordia 0:3

75e minuut.
Gorczyński is nu in balbezit. Gorczyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pastušík de bal onder controle te krijgen. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gorczyński probeert naar een medespeler te passen. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birgersson. Birgersson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 66%, IK Nordia 34%.
Nova - IK Nordia 0:3