Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajen_forever IFK träben
Hard Tactiek tråkigt
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Lantz passt de bal met de wreef. Wahlström is nu in balbezit. Pflaster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pflaster krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Grubczyk passt de bal zonder na te denken. Hattlund rent richting de bal. Hattlund passt de bal zonder na te denken. de Viveiroa rent richting de bal. de Viveiroa schiet op doel. Tidiane Samb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła is nu in balbezit. Wahlström rent richting de bal. Wahlström schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk geeft een hoge lob. Nadador met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
de Viveiroa onderschept slim de pass. Tynander onderschept slim de pass. Tynander geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iovchev de bal. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lantz is nu in balbezit. Lantz passt de bal zonder na te denken. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nadador speelt de bal door. Daar is Cleff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tynander verovert de bal door een tackle van achteren. Tynander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - IFK träben 0:1

33e minuut.
Lantz met een sublieme pass. Alfeldt is nu in balbezit. Alfeldt passt de bal in één keer door. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła schiet op doel. Roşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hattlund geeft een lange en hoge pass. Nadador kopt de bal weg. Garwoła rent richting de bal. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - IFK träben 0:2

36e minuut.
Parol passt de bal in één keer door. Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadador met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Tidiane Samb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Iriarte passt de bal zonder na te denken. Alfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfeldt passt de bal met de wreef. Lantz geeft een hoge lob. Wahlström krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 55%, IFK träben 45%.
Bajen_forever - IFK träben 0:2

49e minuut.
Cleff met een sublieme pass. Berriozábal is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. de Viveiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Viveiroa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - IFK träben 1:2

53e minuut.
Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadador raakt geblesseerd tijdens het duel. Grubczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hattlund is nu in balbezit. Hattlund probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajen_forever - IFK träben 2:2

59e minuut.
Wahlström is nu in balbezit. Grubczyk onderschept slim de pass. Grubczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garwoła de bal. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Roşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte met een sublieme pass. Wahlström rent richting de bal. Wahlström schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Nadador is nu in balbezit. Nadador met een sublieme pass. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund geeft een lange en hoge pass. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wahlström onderschept slim de pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciman onderschept slim de pass. Wahlström verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ruiz García geeft een hoge lob. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Parol probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström rent richting de bal. Wahlström draait met de bal, schiet en ... Roşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - IFK träben 2:3

83e minuut.
Tynander met een sublieme pass. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström schiet op doel. Roşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pflaster is nu in balbezit. Wahlström onderschept slim de pass. Ciman verovert de bal door een tackle van achteren. Garwoła rent richting de bal. Garwoła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - IFK träben 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 51%, IFK träben 49%.
Bajen_forever - IFK träben 2:4