Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK träben Bajen_forever
buss Tactiek Hard
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Hattlund met een sublieme pass. Daar is Ogiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogiński geeft een hoge lob. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Bajen_forever 0:1

8e minuut.
Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano passt de bal zonder na te denken. Ogiński rent richting de bal. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

9e minuut.
Ciman geeft de bal voor. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Rosberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosberg krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sáenz de Cenzano raakt geblesseerd tijdens het duel. Toledo met een snel genomen vrije trap. Sáenz de Cenzano krijgt zijn hoofd ertegen. Wasa probeert de bal met de borst te controleren. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fredholm trapt de bal weg. Grubczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Molin de bal. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Toledo de bal. Toledo speelt de bal door. Grubczyk met een sublieme pass. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Engwall schiet op doel. Cadisch probeert naar een medespeler te passen. Eriksson kopt de bal weg. Engwall rent richting de bal. Engwall haalt uit met een fantastische trap. Cadisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nava de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK träben - Bajen_forever 1:1

31e minuut.
Molin met een sublieme pass. Toledo geeft een hoge lob. Wikström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáenz de Cenzano springt en kopt de bal. Fredholm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Momot heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Eriksson geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Wikström passt de bal zonder na te denken. Eriksson heeft problemen om de bal te vangen. Eriksson passt de bal met de wreef. Engwall rent richting de bal. Engwall draait met de bal, schiet en ... Cadisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Engwall zal de hoekschop nemen. Fisher krijgt zijn hoofd ertegen. Cadisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 57%, Bajen_forever 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK träben - Bajen_forever 1:1

47e minuut.
Eriksson passt de bal in één keer door. Hattlund is nu in balbezit. Bringnäs begaat een overtreding. Hattlund raakt geblesseerd tijdens het duel. Toledo komt bij de bal en schiet. Fredholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Grubczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund geeft de bal voor. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Bajen_forever 1:2

53e minuut.
Eriksson rent richting de bal. Eriksson passt de bal met de wreef. Engwall is nu in balbezit. Engwall schiet op doel. Cadisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK träben - Bajen_forever 2:2

63e minuut.
Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fisher kopt de bal weg. Iovchev probeert de bal met de borst te controleren. Engwall is nu in balbezit. Engwall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Bringnäs de bal onder controle te krijgen. Grubczyk kopt de bal weg. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Fredholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fredholm speelt de bal door. Toledo kopt de bal weg. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Fredholm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Bajen_forever 2:3

69e minuut.
Hattlund probeert naar een medespeler te passen. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk passt de bal zonder na te denken. Sáenz de Cenzano heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz de Cenzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een hoge lob. Sáenz de Cenzano kopt de bal weg. Hattlund controleert de bal met de borst. Hattlund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eriksson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Momot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK träben - Bajen_forever 3:3

74e minuut.
Grubczyk passt de bal met de wreef. Iovchev rent richting de bal. Iovchev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ogiński de bal. Ogiński schiet op doel. Fredholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Bajen_forever 3:4

82e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubczyk met een sublieme pass. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Fleetwood komt het veld opgelopen. Steppenwolf komt het veld opgelopen. Kronwall komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Iovchev geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Delgado met een sublieme pass. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. Fredholm bokst de bal weg.

88e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk geeft een hoge lob. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 63%, Bajen_forever 37%.
IFK träben - Bajen_forever 3:4