Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blåshöjdens BK Uniques FC
Fyratretre Tactiek 4321-2017
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 35
solid Schieten weak
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Jeppesson kopt de bal weg. Johannesson heeft problemen om de bal te vangen. bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. Židov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jeppesson geeft een lange en hoge pass. Karlsson kopt de bal weg. Krüzen is nu in balbezit. bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Priivits bereikt de bal nog maar net als eerste. Priivits geeft een lange en hoge pass. Jeppesson kopt de bal weg. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen draait met de bal, schiet en ... Židov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Priivits met een sublieme pass. bin Hashima rent richting de bal. Horodecki is nu in balbezit. Horodecki geeft de bal voor. bin Hashima maakt een snoekduik en kopt de bal. Židov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Žalac verovert de bal door een tackle van achteren. Žalac speelt de bal door. bin Hashima is nu in balbezit. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jeppesson rent richting de bal. Horodecki verovert de bal door een tackle van achteren. Horodecki geeft een hoge lob. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 36%, Uniques FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blåshöjdens BK - Uniques FC 0:0

49e minuut.
Motten geeft een hoge lob. Horodecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Cebulski de bal. Krüzen rent richting de bal. Krüzen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Priivits rent richting de bal. Priivits passt de bal met de wreef. Krüzen rent richting de bal. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima draait met de bal, schiet en ... Židov bokst de bal weg. Horodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Horodecki haalt uit met een fantastische trap. Židov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Karlsson heeft problemen om de bal te vangen. Hedman is nu in balbezit. Hedman geeft de bal voor. Cratz is nu in balbezit. Cratz schiet op doel. Järdler bokst de bal weg.

75e minuut.
Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka geeft de bal voor. bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. Židov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Židov trapt de bal weg van het doel. Priivits kopt de bal weg. Krüzen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt bin Hashima de bal. Horodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima rent richting de bal. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. Johannesson probeert de bal aan de voet te houden. Židov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krüzen rent richting de bal. Krüzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Uniques FC 1:0

78e minuut.
Olivia verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia passt de bal in één keer door. Žalac geeft de bal voor. Krüzen rent richting de bal. Krüzen geeft een lange en hoge pass. Židov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Uniques FC 2:0

85e minuut.
Horodecki is nu in balbezit. Horodecki passt de bal in één keer door. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. Židov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Horodecki rent richting de bal. Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Motten passt de bal in één keer door. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 28%, Uniques FC 72%.
Blåshöjdens BK - Uniques FC 2:0