Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniques FC IFK träben
4321-2017 Tactiek tråkigt
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 44.7
zwak Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


15e minuut.
Eriksson is nu in balbezit. Olivia rent richting de bal. Olivia met een sublieme pass. Alfeldt rent richting de bal. Alfeldt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wahlström springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bringnäs probeert naar een medespeler te passen. Wahlström rent richting de bal. Cebulski rent richting de bal. Wahlström verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström draait met de bal, schiet en ... Židov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Muscă rent richting de bal. Muscă passt de bal in één keer door. Momot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz onderschept slim de pass. Cratz haalt uit met een fantastische trap. Fredholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IFK träben 1:0

26e minuut.
Cebulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronwall rent richting de bal. Cebulski verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Eriksson met de inworp. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson passt de bal zonder na te denken. Kronwall rent richting de bal. Kronwall haalt uit met een fantastische trap. Židov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uniques FC - IFK träben 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniques FC 49%, IFK träben 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uniques FC - IFK träben 1:1

49e minuut.
Alfeldt kopt de bal weg. Daar is Kronwall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström draait met de bal, schiet en ... Židov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IFK träben 1:2

52e minuut.
Cebulski onderschept slim de pass. Eriksson is nu in balbezit. Eriksson passt de bal in één keer door. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Wikström komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Muscă probeert naar een medespeler te passen. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wahlström de bal. Wahlström haalt uit met een fantastische trap. Židov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IFK träben 1:3

77e minuut.
Molin probeert naar een medespeler te passen. Eriksson speelt de bal door. Wahlström rent richting de bal. Kronwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronwall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IFK träben 1:4

77e minuut.
Cratz met een sublieme pass. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronwall onderschept slim de pass. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström schiet op doel. Židov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - IFK träben 1:5

80e minuut.
Inworp. Steppenwolf komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Alfeldt geeft een lange en hoge pass. Steppenwolf is nu in balbezit. Cebulski verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Eriksson rent richting de bal. Eriksson geeft een lange en hoge pass. Steppenwolf kopt de bal weg. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniques FC 68%, IFK träben 32%.
Uniques FC - IFK träben 1:5