Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Blåshöjdens BK
back2 Tactiek Fyratretre
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen good


6e minuut.
Omil kopt de bal weg. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrini Folcarelli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorczyński met de inworp. Milchbubi probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Milchbubi onderschept slim de pass. Milchbubi probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Järdler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 1:0

14e minuut.
García Escudero passt de bal zonder na te denken. Milchbubi geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vereckei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 2:0

25e minuut.
Gorczyński geeft een hoge lob. Omil kopt de bal weg. Daar is Karlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Motten passt de bal zonder na te denken. bin Hashima is nu in balbezit. Horodecki rent richting de bal. bin Hashima rent richting de bal. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Măcriş met een sublieme pass. Klungelig pakt Gorczyński de bal. Žalac maakt een afschuwelijke overtreding. Žalac krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Omil onderschept slim de pass. Omil speelt de bal door. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 3:0

33e minuut.
Măcriş rent richting de bal. Măcriş passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Järdler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 4:0

35e minuut.
Crobu is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli speelt de bal door. Gorczyński rent richting de bal. Gorczyński schiet op doel. Järdler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorczyński geeft een hoge lob. Kurtyka kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorczyński neemt de hoekschop. Ferrini Folcarelli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Omil geeft een lange en hoge pass. Szusza is nu in balbezit. Vereckei verovert de bal door een tackle van achteren. Vereckei draait met de bal, schiet en ... Järdler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Omil rent richting de bal. Omil speelt de bal door. Vereckei heeft problemen om de bal te vangen. Vereckei draait met de bal, schiet en ... Järdler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 5:0

44e minuut.
Žalac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milchbubi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 33%, Blåshöjdens BK 67%.
IK Nordia - Blåshöjdens BK 5:0

50e minuut.
Kurtyka passt de bal met de wreef. Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Omil zijn tegenspeler op de grond. Omil krijgt een gele kaart.

53e minuut.
bin Hashima rent richting de bal. bin Hashima passt de bal zonder na te denken. Szusza is nu in balbezit. Vereckei onderschept slim de pass. Vereckei draait met de bal, schiet en ... Järdler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 6:0

55e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar passt de bal in één keer door. Motten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vereckei rent richting de bal. Vereckei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 7:0

61e minuut.
Vereckei kopt de bal weg. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 8:0

68e minuut.
Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljunggren onderschept slim de pass. Milchbubi is nu in balbezit. Crobu geeft een lange en hoge pass. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 8:1

70e minuut.
Vereckei verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priivits. Vereckei raakt geblesseerd tijdens het duel. Milchbubi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 9:1

71e minuut.
Milchbubi speelt de bal door. Omil heeft problemen om de bal te vangen. Omil passt de bal zonder na te denken. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi passt de bal in één keer door. Gorczyński rent richting de bal. Gorczyński passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Milchbubi met een sublieme pass. Klungelig pakt Gorczyński de bal. Gorczyński geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli krijgt zijn hoofd ertegen. Järdler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 10:1

80e minuut.
bin Hashima heeft problemen om de bal te vangen. bin Hashima passt de bal met de wreef. Motten rent richting de bal. Motten geeft de bal voor. Krüzen springt en kopt de bal. Nikolayan bokst de bal weg.

82e minuut.
Crobu speelt de bal door. Priivits bereikt de bal nog maar net als eerste. Priivits geeft een lange en hoge pass. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Milchbubi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kjelstad komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ferrini Folcarelli passt de bal met de wreef. Gorczyński rent richting de bal. Gorczyński met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 11:1

86e minuut.
Kjelstad met een sublieme pass. Krüzen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Järdler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 12:1

88e minuut.
Szusza geeft een hoge lob. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Măcriş krijgt een gele kaart. Krüzen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Hashima legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Blåshöjdens BK 12:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 36%, Blåshöjdens BK 64%.
IK Nordia - Blåshöjdens BK 12:2