Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Uniques FC
Girl A About Tactiek 4321-2017
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
39.6 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten weak
average Passen good
poor Verdedigen adequate


17e minuut.
Cederquist met een snelle inworp. Ringström is nu in balbezit. Ringström probeert naar een medespeler te passen. Olasson rent richting de bal. Olasson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Vučićević met een harde bal richting middenveld. Cederquist kopt de bal weg. Olasson controleert de bal met de borst. Olasson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Uniques FC 1:0

34e minuut.
Cederquist rent richting de bal. Muscă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cederquist raakt geblesseerd tijdens het duel. Ringström zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olasson heeft problemen om de bal te vangen. Evertsson rent richting de bal. Evertsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 57%, Uniques FC 43%.
Nova - Uniques FC 1:0

46e minuut.
Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu geeft de bal voor. Trosell probeert de bal met de borst te controleren. Olasson rent richting de bal. Olasson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cebulski rent richting de bal. Evertsson onderschept slim de pass. Johannesson begaat een overtreding. Johannesson krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hedman probeert naar een medespeler te passen. Loch rent richting de bal. Loch passt de bal zonder na te denken. Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Jeppesson met een sublieme pass. Ringström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringström geeft een hoge lob. Olasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasson draait met de bal, schiet en ... Vučićević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olasson is nu in balbezit. Olasson draait met de bal, schiet en ... Vučićević bokst de bal weg.

68e minuut.
Ringström geeft een lange en hoge pass. Daar is Pruteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Trosell is nu in balbezit. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Olasson passt de bal zonder na te denken. Trosell is nu in balbezit. Cebulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cebulski krijgt een gele kaart. Trosell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olasson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Uniques FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 50%, Uniques FC 50%.
Nova - Uniques FC 2:0