Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blåshöjdens BK IFK träben
Fyratretre Tactiek buss
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
38.1 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten very good
good Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Eriksson rent richting de bal. Eriksson passt de bal zonder na te denken. Engwall is nu in balbezit. Engwall draait met de bal, schiet en ... Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 0:1

10e minuut.
Airinei verovert de bal door een tackle van achteren. Alfeldt met een sublieme pass. Engwall is nu in balbezit. Engwall schiet op doel. Järdler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 0:2

15e minuut.
Engwall is nu in balbezit. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall rent richting de bal. Engwall haalt uit met een fantastische trap. Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 0:3

15e minuut.
bin Hashima probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Engwall de bal. Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall verovert de bal door een tackle van achteren. Engwall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Airinei geeft de bal voor. Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfeldt begaat een overtreding. Alfeldt krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Alfeldt speelt de bal door. Eriksson probeert naar een medespeler te passen. Engwall rent richting de bal. Engwall schiet op doel. Järdler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 0:4

29e minuut.
Eriksson speelt de bal door. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher is nu in balbezit. Engwall is nu in balbezit. Engwall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rosberg passt de bal zonder na te denken. Alfeldt speelt de bal door. Žalac verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Airinei is nu in balbezit. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurtyka krijgt een gele kaart. Fisher raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfeldt komt bij de bal en schiet. Järdler bokst de bal weg.

45e minuut.
Horodecki rent richting de bal. Molin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horodecki raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Hashima zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fredholm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 74%, IFK träben 26%.
Blåshöjdens BK - IFK träben 1:4

47e minuut.
Rosberg geeft een hoge lob. Wikström rent richting de bal. Wikström passt de bal in één keer door. Engwall is nu in balbezit. Engwall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Airinei geeft een hoge lob. Priivits kopt de bal weg. Bringnäs rent richting de bal. Horodecki onderschept slim de pass. Horodecki haalt uit met een fantastische trap. Fredholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 2:4

52e minuut.
Alfeldt rent richting de bal. Alfeldt passt de bal in één keer door. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall schiet op doel. Järdler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 2:5

53e minuut.
bin Hashima probeert naar een medespeler te passen. Horodecki is nu in balbezit. Wikström begaat een overtreding. Horodecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Horodecki kan niet meer verder spelen. Svinhufvud komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Eriksson passt de bal zonder na te denken. Alfeldt rent richting de bal. Alfeldt speelt de bal door. Engwall is nu in balbezit. Engwall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alfeldt rent richting de bal. Alfeldt speelt de bal door. Engwall rent richting de bal. Engwall draait met de bal, schiet en ... Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 2:6

74e minuut.
Kurtyka kopt de bal weg. Eriksson is nu in balbezit. Eriksson geeft een lange en hoge pass. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... Järdler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fisher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Engwall legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 2:7

81e minuut.
Marcon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Steppenwolf komt het veld opgelopen. Kronwall komt het veld opgelopen. Fleetwood komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall rent richting de bal. Fleetwood met een sublieme pass. Engwall rent richting de bal. Engwall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Alfeldt passt de bal in één keer door. Steppenwolf is nu in balbezit. Steppenwolf probeert naar een medespeler te passen. Engwall rent richting de bal. Engwall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - IFK träben 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 65%, IFK träben 35%.
Blåshöjdens BK - IFK träben 2:8