Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniques FC Bajen_forever
4321-2017 Tactiek Hard
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Iovchev met een sublieme pass. Rydel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Vučićević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Arneng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadador. Arneng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Götstam met een snel genomen vrije trap. Rocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Cleff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohlin geeft een lange en hoge pass. Roşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Götstam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohlin is nu in balbezit. Mohlin geeft een hoge lob. Rocca krijgt zijn hoofd ertegen. Roşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Götstam rent richting de bal. Götstam probeert naar een medespeler te passen. Mohlin rent richting de bal. Mohlin geeft een hoge lob. Rocca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arneng met de inworp. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka geeft de bal voor. Rocca krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hattlund verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund probeert naar een medespeler te passen. de Viveiroa rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - Bajen_forever 0:1

31e minuut.
de Viveiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahşer. de Viveiroa raakt geblesseerd tijdens het duel. Grubczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Viveiroa is nu in balbezit. Mahşer begaat een overtreding. Mahşer krijgt een gele kaart. de Viveiroa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hattlund komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Grubczyk met een sublieme pass. Płonka rent richting de bal. Płonka probeert naar een medespeler te passen. Götstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Götstam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Götstam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado rent richting de bal. Götstam begaat een overtreding. Götstam krijgt een gele kaart. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grubczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vučićević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - Bajen_forever 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniques FC 43%, Bajen_forever 57%.
Uniques FC - Bajen_forever 0:2

46e minuut.
Arneng rent richting de bal. Arneng passt de bal met de wreef. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - Bajen_forever 1:2

53e minuut.
Ciman geeft een hoge lob. Kisteleki geeft de bal voor. Płonka probeert de bal met de borst te controleren. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uniques FC - Bajen_forever 2:2

61e minuut.
Mohlin probeert naar een medespeler te passen. Rocca is nu in balbezit. Grubczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grubczyk krijgt een gele kaart. Rocca raakt geblesseerd tijdens het duel. Rocca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - Bajen_forever 3:2

62e minuut.
Ciman heeft problemen om de bal te vangen. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - Bajen_forever 4:2

70e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvić verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvić geeft een hoge lob. Mohlin is nu in balbezit. Mohlin haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Iovchev speelt de bal door. Grubczyk kan de bal niet met de borst controleren. Rocca rent richting de bal. Rocca draait met de bal, schiet en ... Roşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniques FC - Bajen_forever 5:2

78e minuut.
Grubczyk probeert naar een medespeler te passen. Ciman heeft problemen om de bal te vangen. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca schiet op doel. Roşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Arneng begaat een overtreding. Hattlund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grubczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Capizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Vučićević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniques FC 39%, Bajen_forever 61%.
Uniques FC - Bajen_forever 5:2