Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Blåshöjdens BK
Girl A About Tactiek Fyratretre
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
49.4 gemiddelde waardering 65.2
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


7e minuut.
Trembly rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birgersson. Trembly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Truchanowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lemus maakt een snoekduik en kopt de bal. Mončev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Evertsson is nu in balbezit. Truchanowski onderschept slim de pass. Truchanowski passt de bal met de wreef. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Birgersson geeft een lange en hoge pass. Priivits rent richting de bal. Pruteanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruteanu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Truchanowski kopt de bal weg. Pastušík heeft problemen om de bal te vangen. Trembly is nu in balbezit. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Ringström de bal. Priivits is nu in balbezit. Priivits speelt de bal door. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cáceda rent richting de bal. Trembly rent richting de bal. Birgersson begaat een overtreding. Birgersson krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Trembly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trembly met een snel genomen vrije trap. Dembek kopt de bal weg. Priivits is nu in balbezit. Priivits geeft een hoge lob. Lemus rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yorulmaz is nu in balbezit. Szusza onderschept slim de pass. Truchanowski probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Trembly geeft een hoge lob. Daar is Truchanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truchanowski geeft de bal voor. bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima schiet op doel. Mončev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Blåshöjdens BK 0:1

32e minuut.
Trembly geeft de bal voor. bin Hashima kopt de bal weg. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel. Pastušík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Blåshöjdens BK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 63%, Blåshöjdens BK 37%.
Nova - Blåshöjdens BK 0:2

46e minuut.
Trembly met een sublieme pass. Van Der Auwera is nu in balbezit. Van Der Auwera geeft de bal voor. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Cáceda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evertsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Der Auwera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Der Auwera geeft de bal voor. Lemus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mončev met een harde bal richting middenveld. Priivits kopt de bal weg. bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. Mončev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Birgersson kopt de bal weg. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda passt de bal zonder na te denken. Trembly rent richting de bal. Trembly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Trosell met een sublieme pass. Yorulmaz is nu in balbezit. Van Der Auwera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yorulmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dembek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Truchanowski passt de bal met de wreef. Daar is Priivits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priivits speelt de bal door. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. Mončev bokst de bal weg.

67e minuut.
Cáceda passt de bal met de wreef. Lemus rent richting de bal. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cáceda kopt de bal weg. Lemus rent richting de bal. Lemus controleert de bal met de borst. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Mončev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Blåshöjdens BK 0:3

75e minuut.
Van Der Auwera met een sublieme pass. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda passt de bal in één keer door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Mončev bokst de bal weg.

78e minuut.
Olasson onderschept slim de pass. Van Der Auwera speelt de bal door. Yorulmaz rent richting de bal. Olasson is nu in balbezit. Olasson probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Shaoqi trapt de bal weg van het doel. Cáceda kopt de bal weg. Lemus met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Hashima de bal. bin Hashima schiet op doel. Mončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Trembly rent richting de bal. Birgersson onderschept slim de pass. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda geeft de bal voor. Lemus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Pastušík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus schiet op doel. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Evertsson passt de bal zonder na te denken. Van Der Auwera bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Der Auwera met een sublieme pass. Daar is bin Hashima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hashima geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 75%, Blåshöjdens BK 25%.
Nova - Blåshöjdens BK 0:3