Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Maghrib Sakartvelo
Maroko 2 Tactiek Georgia 2022
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
69.2 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Melua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri onderschept slim de pass. Jabiri geeft de bal voor. Belbajid maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghelekva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
El Arabi rent richting de bal. El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Belbajid rent richting de bal. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Sakartvelo 1:0

10e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sologhashvili passt de bal zonder na te denken. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jamali kopt de bal weg. El Arabi is nu in balbezit. El Arabi speelt de bal door. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva bokst de bal weg. Mahimar heeft problemen om de bal te vangen. Mahimar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Sakartvelo 2:0

20e minuut.
Chokhonelidze is nu in balbezit. Chokhonelidze speelt de bal door. Lomia rent richting de bal. Lomia draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Sakartvelo 2:1

22e minuut.
Jalmasani probeert naar een medespeler te passen. Jabiri rent richting de bal. Jabiri passt de bal in één keer door. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ghelekva bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jalmasani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belbajid maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghelekva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chokhonelidze zal de hoekschop nemen. Kukhilava springt en kopt de bal. Daar is Chakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chokhonelidze verovert de bal door een tackle van achteren. Chokhonelidze speelt de bal door. Lomia rent richting de bal. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
El Arabi rent richting de bal. El Arabi geeft de bal voor. Klungelig pakt Mahimar de bal. Mahimar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Sakartvelo 3:1

40e minuut.
Pipinashvili is nu in balbezit. Pipinashvili passt de bal met de wreef. Daar is Gelenidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid draait met de bal, schiet en ... Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Jalmasani met de inworp. El Arabi rent richting de bal. El Arabi speelt de bal door. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Mahimar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 46%, Sakartvelo 54%.
Al Maghrib - Sakartvelo 3:1

47e minuut.
Melua met een sublieme pass. Chokhonelidze rent richting de bal. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Lomia krijgt zijn hoofd ertegen. Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Sakartvelo 3:2

54e minuut.
El Arabi met een sublieme pass. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani met een sublieme pass. Belbajid rent richting de bal. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Chivadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivadze passt de bal in één keer door. Chokhonelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chokhonelidze geeft de bal voor. Lomia springt en kopt de bal. Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chivadze is nu in balbezit. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Chokhonelidze is nu in balbezit. Chokhonelidze geeft een lange en hoge pass. Lomia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chivadze kopt de bal weg. Klungelig pakt Chokhonelidze de bal. Chokhonelidze probeert naar een medespeler te passen. Lomia is nu in balbezit. Lomia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chivadze passt de bal met de wreef. Daar is Chokhonelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chokhonelidze passt de bal met de wreef. Lomia rent richting de bal. Lomia schiet op doel. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jalmasani met een sublieme pass. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen geeft een lange en hoge pass. Belbajid controleert de bal met de borst. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Chokhonelidze speelt de bal door. Lomia is nu in balbezit. Assaidi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lomia raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukhilava kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

90e minuut.
Chivadze geeft een hoge lob. Kukhilava is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chokhonelidze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lomia springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 53%, Sakartvelo 47%.
Al Maghrib - Sakartvelo 3:2