Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. FormulaManager
Liga4D5M1ATT Tactiek 4-4-2 of
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
25.3 gemiddelde waardering 52.2
slecht Schieten goed
slecht Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Baszkiewicz met een snelle inworp. Szkiełko probeert naar een medespeler te passen. Şərifov rent richting de bal. Şərifov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cuca rent richting de bal. Ahlin verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlin geeft een hoge lob. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz geeft de bal voor. Hristojević bokst de bal weg. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:1

14e minuut.
Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz met een sublieme pass. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:2

16e minuut.
Mărculescu probeert naar een medespeler te passen. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:3

19e minuut.
Hrvatina is nu in balbezit. Loncomán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrvatina raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahlin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. Hristojević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:4

21e minuut.
Loncomán geeft een hoge lob. Inworp. Hrvatina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şərifov is nu in balbezit. Şərifov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Savaşkan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşkan geeft een hoge lob. Loncomán is nu in balbezit. Şərifov verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hrvatina geeft de bal voor. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz geeft de bal voor. Şərifov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. Hristojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:5

37e minuut.
Savaşkan probeert naar een medespeler te passen. Ahlin probeert de bal met de borst te controleren. Savaşkan met een sublieme pass. Şərifov rent richting de bal. Şərifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:6

42e minuut.
Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu probeert naar een medespeler te passen. Ahlin speelt de bal door. Daar is Şərifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 70%, FormulaManager 30%.
Charly F.C. - FormulaManager 0:7

46e minuut.
Louzon passt de bal zonder na te denken. Mărculescu geeft een hoge lob. Şərifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifov draait met de bal, schiet en ... Hristojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:8

47e minuut.
Pagés passt de bal in één keer door. Mărculescu geeft een lange en hoge pass. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:9

50e minuut.
Hrvatina rent richting de bal. Hrvatina passt de bal zonder na te denken. Şərifov rent richting de bal. Şərifov draait met de bal, schiet en ... Hristojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:10

52e minuut.
Martón geeft een lange en hoge pass. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz speelt de bal door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:11

57e minuut.
Louzon rent richting de bal. Louzon geeft een hoge lob. Inworp. Hrvatina met een snelle inworp. Ahlin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Louzon rent richting de bal. Şərifov verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Hristojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:12

69e minuut.
Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz geeft een hoge lob. Şərifov heeft problemen om de bal te vangen. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel. Hristojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loncomán is nu in balbezit. Şərifov verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:13

74e minuut.
Inworp. Loncomán met een snelle inworp. Morganti is nu in balbezit. Şərifov verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:14

76e minuut.
Savaşkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrvatina de bal. Hrvatina met een sublieme pass. Şərifov rent richting de bal. Şərifov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Şərifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifov geeft een hoge lob. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz geeft de bal voor. Şərifov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Millet onderschept slim de pass. Millet geeft een lange en hoge pass. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Hristojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:15

87e minuut.
Daar is Hrvatina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvatina passt de bal met de wreef. Şərifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - FormulaManager 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 80%, FormulaManager 20%.
Charly F.C. - FormulaManager 0:16