Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion CHROBRY_1946
Ticino Tactiek ATT
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
27 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig onderschept slim de pass. Herzig geeft een hoge lob. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi schiet op doel. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Yang geeft de bal voor. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti passt de bal met de wreef. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Malnati is nu in balbezit. Hefti rent richting de bal. Hefti geeft de bal voor. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Clown is nu in balbezit. Clown geeft de bal voor. Malnati controleert de bal met de borst. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Malnati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregy verovert de bal door een tackle van achteren. Bregy passt de bal in één keer door. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stiefel geeft de bal voor. Oligati controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bregy neemt vlug de vrije trap. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - CHROBRY_1946 0:1

45e minuut.
Bürgi is nu in balbezit. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi geeft een hoge lob. Shala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 72%, CHROBRY_1946 28%.
Brighton & Hove Albion - CHROBRY_1946 0:1

47e minuut.
Rapo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft de bal voor. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti schiet op doel. Aprelino bokst de bal weg. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - CHROBRY_1946 0:2

54e minuut.
Morgenegg geeft de bal voor. Stiefel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti schiet op doel. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - CHROBRY_1946 0:3

56e minuut.
Klein probeert naar een medespeler te passen. Wehrli is nu in balbezit. Wehrli passt de bal met de wreef. Hefti rent richting de bal. Hefti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Herzig speelt de bal door. Shala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenger krijgt een gele kaart. Shala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shala met een snel genomen vrije trap. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lanz is nu in balbezit. Lanz geeft een lange en hoge pass. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje schiet op doel. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - CHROBRY_1946 0:4

70e minuut.
Shala geeft een hoge lob. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johner. Clown is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bregy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nachtfalter met een harde bal richting middenveld. Shala kopt de bal weg. Bregy geeft een hoge lob. Hefti kan de bal niet met de borst controleren. Hefti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klein is nu in balbezit. Johner bereikt de bal nog maar net als eerste. Johner passt de bal zonder na te denken. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati draait met de bal, schiet en ... Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 68%, CHROBRY_1946 32%.
Brighton & Hove Albion - CHROBRY_1946 0:4