Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Essay Flay Unicorns
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 27.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
McGlashan controleert de bal met de borst. McGlashan met een sublieme pass. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Hidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suroor is nu in balbezit. Suroor passt de bal met de wreef. Al Minhali rent richting de bal. Al Minhali geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten verovert de bal door een tackle van achteren. Agsten met een sublieme pass. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan draait met de bal, schiet en ... Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mesmari kopt de bal weg. Hana Sakhtyani geeft een hoge lob. Rashid Suroor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
McGlashan kopt de bal weg. Agsten is nu in balbezit. Met opzet legt Al Minhali zijn tegenspeler op de grond. Al Minhali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Essay 43%, Flay Unicorns 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Brown Essay - Flay Unicorns 0:0

66e minuut.
Suroor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Minhali heeft problemen om de bal te vangen. Agsten begaat een overtreding. Agsten krijgt een gele kaart.

81e minuut.
EL Hussain geeft de bal voor. McGlashan rent richting de bal. McGlashan probeert naar een medespeler te passen. Agsten is nu in balbezit. Agsten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
McGlashan met een snelle inworp. Agsten rent richting de bal. Mesmari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mesmari krijgt een gele kaart. Agsten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agsten zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Essay - Flay Unicorns 0:1

87e minuut.
McGlashan geeft een lange en hoge pass. Al Minhali heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan rent richting de bal. Agsten is nu in balbezit. Agsten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Essay 53%, Flay Unicorns 47%.
Al Brown Essay - Flay Unicorns 0:1