Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 Venezuela U21
u21 Tactiek U21 523T
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Portillo speelt de bal door. Ordóñez is nu in balbezit. Ordóñez passt de bal in één keer door. Bolet rent richting de bal. Bolet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Perger passt de bal in één keer door. Sárközi is nu in balbezit. Sárközi passt de bal zonder na te denken. Török is nu in balbezit. Török schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ménesi passt de bal zonder na te denken. Sárközi is nu in balbezit. Sárközi passt de bal zonder na te denken. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Amundaray rent richting de bal. Tököli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amundaray. Amundaray krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 66%, Venezuela U21 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magyarország U21 - Venezuela U21 0:0

48e minuut.
Pongor speelt de bal door. Sárközi rent richting de bal. Sárközi passt de bal met de wreef. Török rent richting de bal. Török schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Megyesi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sárközi met een snelle inworp. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi geeft de bal voor. Rákos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Venezuela U21 1:0

59e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Megyesi rent richting de bal. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török schiet op doel. Vera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Ferrebús komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Infante geeft een hoge lob. Ferrebús probeert de bal met de borst te controleren. Ménesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ménesi krijgt een gele kaart. Ferrebús raakt geblesseerd tijdens het duel. Serra komt het veld opgelopen. Yriarte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duarte kopt de bal weg. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. Morvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Fóris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magyarország U21 - Venezuela U21 1:1

66e minuut.
Rákos is nu in balbezit. Rákos geeft een hoge lob. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Török haalt uit met een fantastische trap. Vera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger passt de bal in één keer door. Török rent richting de bal. Török schiet op doel. Vera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tököli geeft de bal voor. Amundaray kopt de bal weg. Rákos is nu in balbezit. Török is nu in balbezit. Török draait met de bal, schiet en ... Vera bokst de bal weg.

80e minuut.
Infante geeft een hoge lob. Inworp. Sárközi met de inworp. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger geeft een hoge lob. Török is nu in balbezit. Török haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Venezuela U21 2:1

86e minuut.
Megyesi rent richting de bal. Megyesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Török, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Török schiet op doel. Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Venezuela U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 48%, Venezuela U21 52%.
Magyarország U21 - Venezuela U21 3:1