Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Perú U21
Titicaca Tactiek WCQ - Slovenija
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
36.8 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal met de wreef. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre geeft de bal voor. Bolognesi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Perú U21 0:1

8e minuut.
Vidaurre kopt de bal weg. Prieto geeft de bal voor. Toplak rent richting de bal. Redondo onderschept slim de pass. Redondo schiet op doel. Nemec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hvalec kopt de bal weg. Ochoa rent richting de bal. Trubar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trubar krijgt een gele kaart. Ochoa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vidaurre met een snel genomen vrije trap. Bolognesi krijgt zijn hoofd ertegen. Nemec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Perú U21 0:2

21e minuut.
Ugáz rent richting de bal. Ugáz geeft een lange en hoge pass. Prieto speelt de bal door. Villarán is nu in balbezit. Villarán schiet op doel. Nemec bokst de bal weg. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Nemec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Perú U21 0:3

28e minuut.
Zajc geeft een hoge lob. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa geeft een hoge lob. Villarán maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Hvalec de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hvalec met een harde bal richting middenveld. Vidaurre kopt de bal weg. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een lange en hoge pass. Bolognesi kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Villarán passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Perú U21 0:4

37e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Bolognesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 64%, Perú U21 36%.
Slovenija U21 - Perú U21 0:4

46e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Villarán is nu in balbezit. Prieto geeft de bal voor. Bolognesi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal in één keer door. Daar is Vidaurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurre geeft een hoge lob. Bolognesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zajc speelt de bal door. Villarán is nu in balbezit. Maze is nu in balbezit. Villarán onderschept slim de pass. Villarán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez geeft de bal voor. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Almeida komt het veld opgelopen. Clavijo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vidaurre geeft de bal voor. Klungelig pakt Korošec de bal. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... Nemec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maze heeft problemen om de bal te vangen. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Perú U21 0:5

68e minuut.
Brezovar rent richting de bal. Oz geeft een lange en hoge pass. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc haalt uit met een fantastische trap. Cortés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bermejo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Toplak geeft een hoge lob. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vidaurre zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vidaurre naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 57%, Perú U21 43%.
Slovenija U21 - Perú U21 0:5