Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú U21 Slovenija U21
WCQ - Andorra1 Tactiek C`mon
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 40.9
excellent Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal met de wreef. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi schiet op doel. Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ... Jan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovenija U21 1:0

14e minuut.
Prieto passt de bal in één keer door. Villarán rent richting de bal. Trubar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolognesi de bal. Villarán is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prieto neemt de hoekschop. Bolognesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovenija U21 2:0

17e minuut.
Magallanes geeft een lange en hoge pass. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft de bal voor. Bolognesi krijgt zijn hoofd ertegen. Jan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa met een snelle inworp. Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre geeft de bal voor. Villarán springt en kopt de bal. Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovenija U21 3:0

40e minuut.
Bolognesi kopt de bal weg. Villarán rent richting de bal. Trubar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villarán raakt geblesseerd tijdens het duel. Prieto komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Briceño geeft een hoge lob. Prieto met een sublieme pass. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Villarán rent richting de bal. Villarán draait met de bal, schiet en ... Jan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Vidaurre geeft de bal voor. Maze kopt de bal weg. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovenija U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 41%, Slovenija U21 59%.
Perú U21 - Slovenija U21 4:0

46e minuut.
Ortiz komt het veld opgelopen. Mazzini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ortiz controleert de bal met de borst. Ortiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villarán de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazar komt het veld opgelopen. Brezovar komt het veld opgelopen. Černe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Agüero komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een hoge lob. Bolognesi probeert de bal aan de voet te houden. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel. Černe bokst de bal weg.

79e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolognesi de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Redondo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Redondo kopt de bal weg. Prieto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovenija U21 5:0

87e minuut.
Klemenc is nu in balbezit. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolognesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovenija U21 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 32%, Slovenija U21 68%.
Perú U21 - Slovenija U21 6:0