Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra U21 Venezuela U21
Catenaccio_L Tactiek U21 433
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
40.5 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosa onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordóñez. Ordóñez krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ordóñez rent richting de bal. Fernandes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ordóñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ordóñez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Orosa de bal. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:1

25e minuut.
Bolet kopt de bal weg. Orosa probeert de bal aan de voet te houden. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:2

30e minuut.
Buitenspel voor Fernandes. Goede buitenspelval van de verdediging. Primera neemt vlug de vrije trap. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel. Canturri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:3

32e minuut.
Major heeft problemen om de bal te vangen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas onderschept slim de pass. Borjas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Espina rent richting de bal. Borjas is nu in balbezit. Major begaat een overtreding. Borjas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Borjas kan niet meer verder spelen. Ferrebús komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Major geeft een lange en hoge pass. Bolet rent richting de bal. Espina rent richting de bal. Klungelig pakt Ferrebús de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Canturri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Major geeft een lange en hoge pass. Inworp. Espina met een snelle inworp. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:4

45e minuut.
Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray passt de bal zonder na te denken. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel. Canturri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 59%, Venezuela U21 41%.
Andorra U21 - Venezuela U21 0:4

46e minuut.
Roure komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal passt de bal met de wreef. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:5

54e minuut.
Campos rent richting de bal. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray geeft een hoge lob. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bolet rent richting de bal. Orosa begaat een overtreding. Bolet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yriarte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolet rent richting de bal. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Roure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:6

60e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Amundaray heeft problemen om de bal te vangen. Amundaray geeft de bal voor. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:7

64e minuut.
Gallaudí speelt de bal door. Buitenspel voor Fernandes. Goede buitenspelval van de verdediging. Infante maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bolet rent richting de bal. Bolet schiet op doel. Roure bokst de bal weg. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:8

65e minuut.
Rincón komt het veld opgelopen. Flores komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús passt de bal in één keer door. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:9

70e minuut.
Inworp. Sot komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Casal passt de bal in één keer door. Yriarte rent richting de bal. Yriarte geeft een lange en hoge pass. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:10

79e minuut.
Casal met een sublieme pass. Klungelig pakt Gallaudí de bal. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Roure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Venezuela U21 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 69%, Venezuela U21 31%.
Andorra U21 - Venezuela U21 0:11