Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Andorra U21
U21 433 Tactiek catenaccio
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Yriarte geeft een hoge lob. Baixenc heeft problemen om de bal te vangen. Duarte onderschept slim de pass. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 1:0

5e minuut.
Alibert verovert de bal door een tackle van achteren. Alibert geeft de bal voor. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot haalt uit met een fantastische trap. Maurel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Andorra U21 1:1

7e minuut.
Infante passt de bal in één keer door. Yriarte geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallaudí de bal. Bolet rent richting de bal. Bolet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante passt de bal in één keer door. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Duarte springt en kopt de bal. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 2:1

12e minuut.
Amundaray rent richting de bal. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 3:1

12e minuut.
Fernandes heeft problemen om de bal te vangen. Fernandes passt de bal in één keer door. Armengol is nu in balbezit. Bolet onderschept slim de pass. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 4:1

33e minuut.
Fernandes speelt de bal door. Llovet is nu in balbezit. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo krijgt een gele kaart. Llovet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alibert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sot maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 4:2

35e minuut.
Campos speelt de bal door. Infante controleert de bal met de borst. Infante probeert naar een medespeler te passen. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Campos trapt de bal weg van het doel. Ordóñez probeert de bal met de borst te controleren. Ordóñez geeft de bal voor. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Baixenc geeft de bal voor. Inworp. Espina met een snelle inworp. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Espina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baixenc de bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 22%, Andorra U21 78%.
Venezuela U21 - Andorra U21 5:2

50e minuut.
Yriarte rent richting de bal. Yriarte geeft een lange en hoge pass. Llovet rent richting de bal. Espina onderschept slim de pass. Espina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bolet stond buitenspel. Gené komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Espina geeft een lange en hoge pass. Major heeft problemen om de bal te vangen. Baixenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Doeltrap. Mangana komt het veld opgelopen. Ferrebús komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Amundaray kopt de bal weg. Espina is nu in balbezit. Espina passt de bal met de wreef. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alibert is nu in balbezit. Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez passt de bal in één keer door. Amundaray rent richting de bal. Amundaray geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ribas kopt de bal weg. Orosa is nu in balbezit. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Sot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribas. Ribas krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús onderschept slim de pass. Ferrebús geeft de bal voor. Daar is Bolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolet draait met de bal, schiet en ... Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duarte springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campos bokst de bal weg.

88e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante met een sublieme pass. Amundaray rent richting de bal. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Bolet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 30%, Andorra U21 70%.
Venezuela U21 - Andorra U21 5:2