Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Venezuela U21
Caracas Tactiek U21 433
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
37.3 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


11e minuut.
Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft een lange en hoge pass. Oz probeert de bal aan de voet te houden. Bolet maakt een snoekduik en kopt de bal. Nemec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:1

14e minuut.
Infante geeft een lange en hoge pass. Bolet kopt de bal weg. Podgrajšek heeft problemen om de bal te vangen. Duval is nu in balbezit. Duval geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Amundaray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft een lange en hoge pass. Duval krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:2

34e minuut.
Daar is Espina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oz rent richting de bal. Espina verovert de bal door een tackle van achteren. Espina geeft een lange en hoge pass. Bolet springt en kopt de bal. Nemec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Espina met een sublieme pass. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bolet de bal onder controle te krijgen. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 73%, Venezuela U21 27%.
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:2

46e minuut.
Becerra komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Espina onderschept slim de pass. Espina geeft een hoge lob. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolet is nu in balbezit. Bolet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemec trapt de bal weg van het doel. Ordóñez kopt de bal weg. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:3

58e minuut.
Amundaray met een snelle inworp. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft de bal voor. Daar is Bolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:4

61e minuut.
Daar is Ribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribas geeft een lange en hoge pass. Maze rent richting de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra geeft een hoge lob. Nemec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Buitenspel voor Becerra. Goede buitenspelval van de verdediging. Rincón komt het veld opgelopen. Flores komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 78%, Venezuela U21 22%.
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:4