Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Slovenija U21
U21 433 Tactiek C`mon
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.7 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Urbina passt de bal in één keer door. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hvalec krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rop heeft problemen om de bal te vangen. Baena verovert de bal door een tackle van achteren. Lah rent richting de bal. Baena onderschept slim de pass. Baena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ordóñez heeft problemen om de bal te vangen. Ordóñez passt de bal met de wreef. Maze rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jan met een harde bal richting middenveld. Baena kopt de bal weg. Espina rent richting de bal. Espina geeft een lange en hoge pass. Duarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lah rent richting de bal. Lah passt de bal in één keer door. Rop is nu in balbezit. Rop geeft een hoge lob. Klemenc springt en kopt de bal. Vera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oz de bal. Amundaray rent richting de bal. Amundaray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastidas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 35%, Slovenija U21 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Slovenija U21 0:0

48e minuut.
Ordóñez geeft de bal voor. Duarte kopt de bal weg. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Jan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Maze onderschept slim de pass. Maze geeft een lange en hoge pass. Toplak heeft problemen om de bal te vangen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duarte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Slovenija U21 1:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amundaray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espina is nu in balbezit. Espina geeft een hoge lob. Becerra maakt een snoekduik en kopt de bal. Jan bokst de bal weg.

54e minuut.
Amundaray met een snelle inworp. Espina kan de bal niet met de borst controleren. Ordóñez rent richting de bal. Ordóñez geeft een lange en hoge pass. Becerra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Lazar komt het veld opgelopen. Brezovar komt het veld opgelopen. Černe komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Černe trapt de bal weg van het doel. Espina speelt de bal door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas geeft de bal voor. Maze kopt de bal weg. Černe bokst de bal weg.

70e minuut.
Albreht controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Portillo komt het veld opgelopen. Ferrebús komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Trubar geeft een hoge lob. Ferrebús kopt de bal weg. Daar is Maze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... Černe bokst de bal weg.

72e minuut.
Toplak verovert de bal door een tackle van achteren. Toplak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastidas met de inworp. Amundaray geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Espina heeft problemen om de bal te vangen. Brezovar rent richting de bal. Espina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Espina krijgt een gele kaart. Brezovar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brezovar kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 20%, Slovenija U21 80%.
Venezuela U21 - Slovenija U21 1:0