Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 Slovenija U21
u21 Tactiek GWR
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 36.9
excellent Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen good


6e minuut.
Pongor probeert naar een medespeler te passen. Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi heeft problemen om de bal te vangen. Sárközi geeft een hoge lob. Török springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hvalec passt de bal zonder na te denken. Zele geeft de bal voor. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török draait met de bal, schiet en ... Nemec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 1:0

26e minuut.
Brezovar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lah rent richting de bal. Lah geeft een hoge lob. Klemenc krijgt zijn hoofd ertegen. Fóris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magyarország U21 - Slovenija U21 1:1

28e minuut.
Podgrajšek kopt de bal weg. Ménesi geeft een hoge lob. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Sárközi geeft een hoge lob. Török krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 2:1

32e minuut.
Zele met een sublieme pass. Sárközi is nu in balbezit. Sárközi passt de bal zonder na te denken. Török is nu in balbezit. Török haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zabos is nu in balbezit. Zabos draait met de bal, schiet en ... Nemec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 3:1

45e minuut.
Ménesi speelt de bal door. Pongor met een sublieme pass. Sárközi met een sublieme pass. Török rent richting de bal. Török schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 37%, Slovenija U21 63%.
Magyarország U21 - Slovenija U21 3:1

49e minuut.
Klungelig pakt Sárközi de bal. Pongor is nu in balbezit. Pongor speelt de bal door. Török rent richting de bal. Török schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 4:1

50e minuut.
Zabos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hvalec. Zabos raakt geblesseerd tijdens het duel. Pongor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Török rent richting de bal. Török schiet op doel. Nemec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maze heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 5:1

51e minuut.
Török onderschept slim de pass. Török speelt de bal door. Sárközi is nu in balbezit. Sárközi geeft een hoge lob. Zabos maakt een snoekduik en kopt de bal. Nemec bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor met een sublieme pass. Sárközi geeft een hoge lob. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 6:1

57e minuut.
Rákos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Nemec trapt de bal weg van het doel. Zele kopt de bal weg. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török haalt uit met een fantastische trap. Rákos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 7:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarcsay komt het veld opgelopen. Mihelič komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Trubar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hvalec de bal onder controle te krijgen. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török draait met de bal, schiet en ... Nemec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 8:1

71e minuut.
Sárközi passt de bal met de wreef. Pongor is nu in balbezit. Pongor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Török de bal. Török schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zele is nu in balbezit. Klemenc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zele met een snel genomen vrije trap. Török krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Rákos is nu in balbezit. Rákos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi probeert naar een medespeler te passen. Török is nu in balbezit. Török draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 9:1

77e minuut.
Inworp. Krese komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Trubar onderschept slim de pass. Trubar geeft een lange en hoge pass. Turi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sárközi de bal onder controle te krijgen. Sárközi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 10:1

81e minuut.
Albreht komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Mihelič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rákos rent richting de bal. Török rent richting de bal. Török draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 11:1

90e minuut.
Zele passt de bal met de wreef. Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi geeft een hoge lob. Rákos kan de bal niet met de borst controleren. Rákos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Slovenija U21 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 23%, Slovenija U21 77%.
Magyarország U21 - Slovenija U21 12:1