Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Magyarország U21
C`mon Tactiek u21
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.6 gemiddelde waardering 57.4
average Schieten very good
average Passen very good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Zabos rent richting de bal. Petőfi rent richting de bal. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maze de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Ménesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toplak is nu in balbezit. Tarcsay onderschept slim de pass. Tarcsay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fóris probeert naar een medespeler te passen. Domján heeft problemen om de bal te vangen. Domján met een sublieme pass. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Magyarország U21 0:1

17e minuut.
Perger kopt de bal weg. Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi passt de bal met de wreef. Zabos rent richting de bal. Zabos draait met de bal, schiet en ... Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tarcsay met een sublieme pass. Sárközi rent richting de bal. Sárközi geeft de bal voor. Zabos is nu in balbezit. Zabos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tarcsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcsay geeft de bal voor. Petőfi krijgt zijn hoofd ertegen. Jan bokst de bal weg.

34e minuut.
Maze geeft de bal voor. Inworp. Ménesi met een snelle inworp. Tarcsay geeft een lange en hoge pass. Zabos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zele passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sárközi de bal. Sárközi met een sublieme pass. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zabos is nu in balbezit. Zabos draait met de bal, schiet en ... Jan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Magyarország U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 66%, Magyarország U21 34%.
Slovenija U21 - Magyarország U21 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazar komt het veld opgelopen. Zavrl komt het veld opgelopen. Černe komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Zele onderschept slim de pass. Zele geeft een lange en hoge pass. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos haalt uit met een fantastische trap. Černe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Magyarország U21 0:3

70e minuut.
Zele is nu in balbezit. Zele passt de bal met de wreef. Ménesi met een sublieme pass. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rákos passt de bal met de wreef. Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi probeert naar een medespeler te passen. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Černe bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 61%, Magyarország U21 39%.
Slovenija U21 - Magyarország U21 0:3