Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 O‘zbekiston U21
U21 433 Tactiek javier
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
48.7 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


14e minuut.
Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez geeft een hoge lob. Qo`vusov kan de bal niet met de borst controleren. Bolet is nu in balbezit. Bolet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ribas geeft de bal voor. Urodov kopt de bal weg. Ordóñez speelt de bal door. Espina speelt de bal door. Bolet is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Qo`vusov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordóñez geeft een hoge lob. Duval springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - O‘zbekiston U21 1:0

29e minuut.
Tashakkurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina passt de bal in één keer door. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg.

32e minuut.
Asqamov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tashakkurov rent richting de bal. Ordóñez onderschept slim de pass. Ordóñez geeft de bal voor. Duval springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Urodov de bal. TatorgiyevNusiqov speelt de bal door. Espina kopt de bal weg. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 31%, O‘zbekiston U21 69%.
Venezuela U21 - O‘zbekiston U21 1:0

46e minuut.
Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Espina rent richting de bal. Espina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferrebús de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Duval kopt de bal weg. Bolet is nu in balbezit. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - O‘zbekiston U21 2:0

53e minuut.
Inworp. Espina met een snelle inworp. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Bolet krijgt zijn hoofd ertegen. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Asqamov geeft een lange en hoge pass. Ordóñez kopt de bal weg. Klungelig pakt Bizbulinov de bal. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Inworp. Bastidas komt het veld opgelopen. Flores komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Baena kopt de bal weg. Flores geeft de bal voor. Klungelig pakt Qo`vusov de bal. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tashakkurov speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg.

72e minuut.
Duval kopt de bal weg. Daar is Ahimurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Ahimurov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Bolet springt en kopt de bal. Paal!

78e minuut.
Bastidas is nu in balbezit. Bastidas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urodov de bal. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg. Klungelig pakt Kalasidirov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - O‘zbekiston U21 3:0

83e minuut.
Klungelig pakt Ferrebús de bal. Kalasidirov geeft een hoge lob. Yriarte rent richting de bal. Yriarte geeft de bal voor. Ferrebús geeft de bal voor. TatorgiyevNusiqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolet springt en kopt de bal. TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 11%, O‘zbekiston U21 89%.
Venezuela U21 - O‘zbekiston U21 3:0