Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O‘zbekiston U21 Venezuela U21
javier Tactiek U21 433
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 55.4
average Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Asqamov kan de bal niet met de borst controleren. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Asqamov verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez geeft een hoge lob. TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg. Klungelig pakt Duarte de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amundaray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espina rent richting de bal. Espina geeft een hoge lob. Bolet krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Bolet geeft een lange en hoge pass. TatorgiyevNusiqov speelt de bal door. Ordóñez geeft een lange en hoge pass. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Yriarte geeft een lange en hoge pass. Espina met een sublieme pass. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Venezuela U21 0:1

21e minuut.
Tashakkurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashakkurov geeft de bal voor. Inworp. Espina met de inworp. Ordóñez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Urodov probeert naar een medespeler te passen. Asqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina onderschept slim de pass. Espina geeft een lange en hoge pass. Duarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Xonaxonov met een snelle inworp. G`apronov rent richting de bal. G`apronov geeft een hoge lob. Vera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Baena passt de bal zonder na te denken. Espina rent richting de bal. Espina passt de bal zonder na te denken. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahimurov verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray is nu in balbezit. Amundaray geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kalasidirov verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob. TatorgiyevNusiqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Venezuela U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 76%, Venezuela U21 24%.
O‘zbekiston U21 - Venezuela U21 0:2

47e minuut.
Amundaray passt de bal zonder na te denken. Ribas geeft een lange en hoge pass. Duarte kopt de bal weg. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bolet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Becerra komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Urodov geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Qo`vo`sov. Goede buitenspelval van de verdediging. Ribas neemt vlug de vrije trap. Becerra is nu in balbezit. Becerra haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kalasidirov geeft de bal voor. Baena kopt de bal weg. Asqamov is nu in balbezit. Espina onderschept slim de pass. Espina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal zonder na te denken. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Venezuela U21 0:3

61e minuut.
Qo`vusov geeft de bal voor. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena geeft een hoge lob. Espina geeft de bal voor. Duval springt en kopt de bal. TatorgiyevNusiqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Inworp. Bastidas komt het veld opgelopen. Flores komt het veld opgelopen.

68e minuut.
TatorgiyevNusiqov met een sublieme pass. Flores kopt de bal weg. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Venezuela U21 0:4

73e minuut.
Flores probeert de bal aan de voet te houden. Qo`vusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qo`vusov passt de bal zonder na te denken. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Kalasidirov is nu in balbezit. Duarte onderschept slim de pass. Duarte draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas speelt de bal door. Ordóñez met een sublieme pass. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kalasidirov geeft een hoge lob. Inworp. Bastidas met een snelle inworp. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 83%, Venezuela U21 17%.
O‘zbekiston U21 - Venezuela U21 0:4