Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-12 17:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group K
  • Stadion: Estadio Zenit
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 59816
Venezuela U21 Perú U21
U21 4132T Tactiek Venezuela
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Espina is nu in balbezit. Espina geeft de bal voor. Ugáz heeft problemen om de bal te vangen. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bastidas probeert de bal aan de voet te houden. Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft de bal voor. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bermejo rent richting de bal. Bermejo geeft een lange en hoge pass. Prieto met een sublieme pass. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastidas passt de bal met de wreef. Ibáñez is nu in balbezit. Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval schiet op doel. Cortés bokst de bal weg.

43e minuut.
Espina probeert naar een medespeler te passen. Ordóñez is nu in balbezit. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft de bal voor. Duarte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Perú U21 1:0

45e minuut.
Ibáñez geeft een hoge lob. Infante rent richting de bal. Infante geeft de bal voor. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Flores komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 39%, Perú U21 61%.
Venezuela U21 - Perú U21 1:0

46e minuut.
Vidaurre komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre passt de bal in één keer door. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Vera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Perú U21 1:1

50e minuut.
Cueto kopt de bal weg. Klungelig pakt Ugáz de bal. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval schiet op doel. Cortés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Perú U21 2:1

54e minuut.
Ribas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ordóñez kopt de bal weg. Klungelig pakt Gallegos de bal. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. Cortés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Redondo komt het veld opgelopen. Mazzini komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Ordóñez de bal. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yriarte rent richting de bal. Bolognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Bolognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Perú U21 2:2

77e minuut.
Infante heeft problemen om de bal te vangen. Ordóñez rent richting de bal. Ordóñez geeft een hoge lob. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Cortés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Redondo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 50%, Perú U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Perú U21 2:2