Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Andorra U21
Princess Tactiek hn4-1-3-2def
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten adequate
average Passen solid
good Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Llovet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sot is nu in balbezit. Trubar rent richting de bal. Sot verovert de bal door een tackle van achteren. Sot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot onderschept slim de pass. Sot passt de bal in één keer door. Àlvarez is nu in balbezit. Àlvarez geeft een hoge lob. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Brezovar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Àlvarez met de inworp. Major is nu in balbezit. Major geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Casal geeft de bal voor. Inworp. Hvalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lah rent richting de bal. Lah speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Major de bal. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes met een sublieme pass. Llovet rent richting de bal. Llovet geeft de bal voor. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lah rent richting de bal. Lah passt de bal met de wreef. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop rent richting de bal. Rop schiet op doel. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Sot rent richting de bal. Trubar onderschept slim de pass. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes draait met de bal, schiet en ... Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Llovet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hvalec kopt de bal weg. Alibert rent richting de bal. Alibert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal zonder na te denken. Podgrajšek is nu in balbezit. Sot onderschept slim de pass. Sot schiet op doel. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah onderschept slim de pass. Lah passt de bal met de wreef. Rop is nu in balbezit. Rop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 59%, Andorra U21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovenija U21 - Andorra U21 0:0

46e minuut.
Armengol komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Armengol rent richting de bal. Armengol probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Fernandes de bal onder controle te krijgen. Sot is nu in balbezit. Sot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Andorra U21 0:1

57e minuut.
Major passt de bal met de wreef. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet passt de bal in één keer door. Sot is nu in balbezit. Sot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toplak komt het veld opgelopen. Llovet met de inworp. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot schiet op doel. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Andorra U21 0:2

65e minuut.
Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Oz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Llovet met de inworp. Sot geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Andorra U21 0:3

70e minuut.
Lah rent richting de bal. Lah passt de bal in één keer door. Klemenc rent richting de bal. Klemenc schiet op doel. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albreht komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Korošec de bal onder controle te krijgen. Fernandes rent richting de bal. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sraka komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Hvalec de bal. Major rent richting de bal. Major probeert naar een medespeler te passen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 62%, Andorra U21 38%.
Slovenija U21 - Andorra U21 0:3