Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Gdynia FC.Bagry
4-2-3-1 Tactiek mar
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
40.4 gemiddelde waardering 60.6
adequate Schieten very good
average Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Horvath geeft de bal voor. Trullols bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosik. Tosik krijgt een gele kaart. Trullols raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trullols kan niet meer verder spelen. Galastri komt het veld opgelopen. Sztaba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pisarczyk komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari rent richting de bal. Lugari passt de bal met de wreef. Galastri rent richting de bal. Galastri draait met de bal, schiet en ... Llorente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:1

14e minuut.
Puzsár is nu in balbezit. Horvath is nu in balbezit. Puzsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzsár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:2

37e minuut.
Puzsár rent richting de bal. Puzsár passt de bal in één keer door. Galastri is nu in balbezit. Galastri schiet op doel. Llorente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:3

43e minuut.
Chalepas verovert de bal door een tackle van achteren. Chalepas geeft een hoge lob. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri haalt uit met een fantastische trap. Llorente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Gdynia 54%, FC.Bagry 46%.
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:3

46e minuut.
Tosik is nu in balbezit. Tosik passt de bal met de wreef. Petza met een sublieme pass. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Tosik verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik passt de bal met de wreef. Galastri is nu in balbezit. Galastri draait met de bal, schiet en ... Llorente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:4

57e minuut.
Solecki rent richting de bal. Lugari verovert de bal door een tackle van achteren. Galastri is nu in balbezit. Galastri draait met de bal, schiet en ... Llorente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:5

58e minuut.
Szramka rent richting de bal. Galastri rent richting de bal. Galastri passt de bal in één keer door. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Solecki is nu in balbezit. Lugari verovert de bal door een tackle van achteren. Lugari met een sublieme pass. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri draait met de bal, schiet en ... Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lugari zal de hoekschop nemen. Galastri maakt een snoekduik en kopt de bal. Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Galastri met een sublieme pass. Horvath rent richting de bal. Puzsár rent richting de bal. Daar is Puzsár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzsár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Galastri de bal. Galastri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:6

71e minuut.
Tosik geeft de bal voor. Pisarczyk kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzsár is nu in balbezit. Puzsár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:7

73e minuut.
Tosik onderschept slim de pass. Tosik geeft de bal voor. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. Llorente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rosales probeert naar een medespeler te passen. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzsár is nu in balbezit. Daar is Puzsár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzsár draait met de bal, schiet en ... Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Llorente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dziewoński passt de bal zonder na te denken. Lugari is nu in balbezit. Lugari passt de bal met de wreef. Galastri is nu in balbezit. Galastri draait met de bal, schiet en ... Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Puzsár geeft de bal voor. Lugari rent richting de bal. Lugari passt de bal met de wreef. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri draait met de bal, schiet en ... Llorente bokst de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Gdynia 65%, FC.Bagry 35%.
Forza Gdynia - FC.Bagry 0:8