Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziubdziub Turovia Turów
3 Tactiek maximus
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55.3 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Komočar geeft de bal voor. Goldschmied kopt de bal weg. Klungelig pakt Uğur de bal. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Lizer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Eltepe rent richting de bal. Eltepe geeft een hoge lob. Hart kopt de bal weg. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Lizer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Datz geeft een hoge lob. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Kokot krijgt zijn hoofd ertegen. Filka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - Turovia Turów 0:1

19e minuut.
Castellón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peteghem geeft een hoge lob. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karwowski met de inworp. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Żbikowski rent richting de bal. Davila verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eltepe. Davila raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciapalski komt bij de bal en schiet. Filka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Jalmasani geeft de bal voor. Eltepe verovert de bal door een tackle van achteren. Karwowski is nu in balbezit. Kokot onderschept slim de pass. Kokot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Eltepe de bal. Filka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Castellón is nu in balbezit. Zimonjić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uğur. Uğur krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Komočar de bal. Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Zimonjić probeert naar een medespeler te passen. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä passt de bal zonder na te denken. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmied schiet op doel. Lizer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziubdziub - Turovia Turów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 51%, Turovia Turów 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziubdziub - Turovia Turów 1:1

51e minuut.
Uğur onderschept slim de pass. Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec geeft een hoge lob. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Datz onderschept slim de pass. Castellón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varlot. Varlot krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Jalmasani probeert naar een medespeler te passen. Hemmilä speelt de bal door. Klungelig pakt Karwowski de bal. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot schiet op doel. Filka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Eltepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokot rent richting de bal. Kokot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Báez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğur onderschept slim de pass. Uğur geeft de bal voor. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lizer niet meer kan verder spelen. Zartov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Skrzypiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Uğur kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrzypiec de bal. Komočar rent richting de bal. Komočar geeft een hoge lob. Castellón maakt een snoekduik en kopt de bal. Zartov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 48%, Turovia Turów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziubdziub - Turovia Turów 1:1