Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-07 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 50885
Man United 1995-96 ANFIELD LFC
Mers Tactiek back
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


13e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moore neemt de hoekschop. Cudak rent richting de bal. Cudak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Piron kopt de bal weg. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

42e minuut.
Klungelig pakt Maghiran de bal. Cudak rent richting de bal. Maghiran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maghiran krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szaj. Szaj krijgt een gele kaart. Fijas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fijas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United 1995-96 52%, ANFIELD LFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man United 1995-96 - ANFIELD LFC 0:0

46e minuut.
Nicula komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vlad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurczak met de inworp. Piron geeft een hoge lob. Carle krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Skarlas verovert de bal door een tackle van achteren. Araszkiewicz is nu in balbezit. Skarlas maakt een afschuwelijke overtreding. Skarlas krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kioris komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Nicula de bal. Fijas is nu in balbezit. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waleński. Kioris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keegan komt het veld opgelopen. Kioris wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United 1995-96 44%, ANFIELD LFC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man United 1995-96 - ANFIELD LFC 0:0