Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-04 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35491
ANFIELD LFC kowal203
back Tactiek 111
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 58.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Mendizábal is nu in balbezit. Piron onderschept slim de pass. Piron passt de bal zonder na te denken. Carle is nu in balbezit. Carle haalt uit met een fantastische trap. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pokora zal de hoekschop nemen. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - kowal203 1:0

7e minuut.
Dosca onderschept slim de pass. Dosca geeft een hoge lob. Abel rent richting de bal. Klungelig pakt Abel de bal. Abel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Piron probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Carle is nu in balbezit. Carle draait met de bal, schiet en ... Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - kowal203 2:0

15e minuut.
Vierziger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Podpora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurczak speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Nică passt de bal met de wreef. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maghiran de bal onder controle te krijgen. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - kowal203 2:1

18e minuut.
Fijas probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft de bal voor. Carle rent richting de bal. Carle schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ryszko geeft de bal voor. Maghiran kopt de bal weg. Pokora speelt de bal door. Daar is Ryszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carle rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pokora neemt de hoekschop. Fijas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Vierziger kopt de bal weg. Klungelig pakt Maghiran de bal. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

33e minuut.
Dosca verovert de bal door een tackle van achteren. Dosca speelt de bal door. Longstaff rent richting de bal. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurczak met de inworp. Podpora is nu in balbezit. Fijas onderschept slim de pass. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Carle kopt de bal weg. Fijas rent richting de bal. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 42%, kowal203 58%.
ANFIELD LFC - kowal203 2:1

61e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maeyer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Pokora speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baccino geeft een hoge lob. Mazurczak speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - kowal203 3:1

83e minuut.
Piron geeft de bal voor. Stratulat met een sublieme pass. Pokora geeft een hoge lob. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. Vierziger geeft de bal voor. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle onderschept slim de pass. Carle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 45%, kowal203 55%.
ANFIELD LFC - kowal203 3:1