Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-09 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division III.06
  • Stadion: The Cannon
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7390
Fc Cobra 79 DARBY
New Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 22.7
solid Schieten poor
good Passen hopeless
good Verdedigen weak


3e minuut.
Dolan is nu in balbezit. Owen onderschept slim de pass. Owen passt de bal met de wreef. Hashimi is nu in balbezit. Hashimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dubrava is nu in balbezit. Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Hashimi rent richting de bal. Hashimi haalt uit met een fantastische trap. Goss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Goss probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malul neemt de hoekschop. Hacılı krijgt zijn hoofd ertegen. Ward-Prowse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Accard passt de bal met de wreef. Hashimi heeft problemen om de bal te vangen. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashimi verovert de bal door een tackle van achteren. Hashimi draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bowyer heeft problemen om de bal te vangen. Dubrava rent richting de bal. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 1:0

26e minuut.
Doeltrap. Ward-Prowse met een harde bal richting middenveld. Owen kopt de bal weg. Daar is Hacılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 2:0

28e minuut.
Prat is nu in balbezit. Prat geeft een hoge lob. Malul met een sublieme pass. Klungelig pakt Hacılı de bal. Hacılı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 3:0

35e minuut.
Accard met de inworp. Owen speelt de bal door. Dubrava speelt de bal door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hashimi is nu in balbezit. Hashimi passt de bal in één keer door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 4:0

45e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı passt de bal met de wreef. Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashimi draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Hacılı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 22%, DARBY 78%.
Fc Cobra 79 - DARBY 5:0

50e minuut.
Dubrava rent richting de bal. Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Hashimi is nu in balbezit. Hashimi haalt uit met een fantastische trap. Goss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Goss met een sublieme pass. Accard is nu in balbezit. Prat is nu in balbezit. Accard onderschept slim de pass. Accard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 6:0

58e minuut.
Inworp. Kezija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Accard geeft de bal voor. Daar is Hacılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubrava geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Scarlett rent richting de bal. Hashimi onderschept slim de pass. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Albrighton speelt de bal door. Dubrava rent richting de bal. Dubrava passt de bal met de wreef. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Accard rent richting de bal. Accard geeft een hoge lob. Daar is Hacılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 7:0

67e minuut.
Dubrava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Devos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kezija geeft een lange en hoge pass. Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe passt de bal in één keer door. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Accard kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hashimi de bal onder controle te krijgen. Hashimi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Devos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - DARBY 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 16%, DARBY 84%.
Fc Cobra 79 - DARBY 8:0