Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pokřikov 1892 Liverpool FC
def Tactiek RED Power
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 52.9
matig Schieten uitmuntend
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Świerniak passt de bal in één keer door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre passt de bal in één keer door. Daar is Sabolovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabolovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Medvedev rent richting de bal. Konstantaras rent richting de bal. Medvedev verovert de bal door een tackle van achteren. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Świerniak passt de bal in één keer door. Bonastre speelt de bal door. Daar is Medvedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Konstantaras de bal. Świerniak rent richting de bal. Świerniak geeft een hoge lob. Bonastre maakt een snoekduik en kopt de bal. Cartagena probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Lochotník begaat een overtreding. Świerniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lochotník geeft een hoge lob. Dobrinoiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonastre krijgt zijn hoofd ertegen. Cartagena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Klungelig pakt Gabryś de bal. Bernstein is nu in balbezit. Gabryś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabryś krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič passt de bal met de wreef. Wyffels rent richting de bal. Medvedev onderschept slim de pass. Medvedev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Konstantaras heeft problemen om de bal te vangen. Bimalbirua is nu in balbezit. Konstantaras begaat een overtreding. Konstantaras krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Caveye rent richting de bal. Medvedev verovert de bal door een tackle van achteren. Medvedev passt de bal zonder na te denken. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Lopota onderschept slim de pass. Caruana verovert de bal door een tackle van achteren. Caruana speelt de bal door. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - 1892 Liverpool FC 0:1

31e minuut.
Sabolovič kopt de bal weg. Maddela geeft de bal voor. Bimalbirua kopt de bal weg. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - 1892 Liverpool FC 0:2

32e minuut.
Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre passt de bal in één keer door. Sabolovič rent richting de bal. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - 1892 Liverpool FC 0:3

36e minuut.
Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Spitzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lochotník rent richting de bal. Świerniak rent richting de bal. Świerniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bimalbirua speelt de bal door. Klungelig pakt Świerniak de bal. Świerniak met een sublieme pass. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Caruana geeft een lange en hoge pass. Spitzer probeert de bal aan de voet te houden. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev schiet op doel. Wyffels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bimalbirua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev passt de bal met de wreef. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Cartagena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lopota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pokřikov 81%, 1892 Liverpool FC 19%.
AC Pokřikov - 1892 Liverpool FC 0:3

50e minuut.
Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič rent richting de bal. Lopota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabolovič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caruana neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cartagena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak geeft de bal voor. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Cartagena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Medvedev probeert naar een medespeler te passen. Lopota rent richting de bal. Lopota geeft een lange en hoge pass. Caruana probeert de bal met de borst te controleren. Caruana geeft de bal voor. Cartagena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonastre raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonastre kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pokřikov - 1892 Liverpool FC 0:4

73e minuut.
Wyffels geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bimalbirua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medvedev rent richting de bal. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wyffels rent richting de bal. Wyffels geeft een hoge lob. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev schiet op doel. Cartagena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fernández Truy kopt de bal weg. Bimalbirua bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deptuch krijgt een gele kaart. Bimalbirua wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bimalbirua kan niet meer verder spelen. Strážný komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Strážný verovert de bal door een tackle van achteren. Strážný geeft een lange en hoge pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pokřikov 65%, 1892 Liverpool FC 35%.
AC Pokřikov - 1892 Liverpool FC 0:4