Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Füchse FC Lauretown
Normal Tactiek LucHs
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Engel met een sublieme pass. Stubs is nu in balbezit. Stubs passt de bal in één keer door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pinsler is nu in balbezit. König onderschept slim de pass. König probeert naar een medespeler te passen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:1

5e minuut.
Dällenbach trapt de bal weg. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hawkmoon is nu in balbezit. Morell verovert de bal door een tackle van achteren. Rattenjunge speelt de bal door. Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi speelt de bal door. Dällenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Stubs is nu in balbezit. Stubs passt de bal zonder na te denken. König geeft de bal voor. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher schiet op doel. Paal! Glatz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:2

10e minuut.
Glatz geeft een lange en hoge pass. Nydegger kopt de bal weg. Pinsler is nu in balbezit. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:3

11e minuut.
Rattenjunge rent richting de bal. Glatz rent richting de bal. Glatz probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pfäffi speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Glatz probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:4

20e minuut.
Keller kopt de bal weg. König is nu in balbezit. König passt de bal met de wreef. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel. Dällenbach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:5

22e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Glatz rent richting de bal. Glatz draait met de bal, schiet en ... Kuchen probeert de bal aan de voet te houden. Dällenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:6

24e minuut.
Kalt is nu in balbezit. Kalt geeft een hoge lob. Glatz kopt de bal weg. Daar is Kuchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:7

28e minuut.
Hawkmoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell onderschept slim de pass. Morell speelt de bal door. Glatz is nu in balbezit. Glatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rattenjunge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchen is nu in balbezit. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:8

33e minuut.
Kuchen is nu in balbezit. Kuchen geeft een lange en hoge pass. Keller kopt de bal weg. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glatz speelt de bal door. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:9

36e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler rent richting de bal. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Dällenbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kropf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopes rent richting de bal. Meichtry begaat een overtreding. Meichtry krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kuchen rent richting de bal. König onderschept slim de pass. König probeert naar een medespeler te passen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rattenjunge heeft problemen om de bal te vangen. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:10

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfäffi met een snelle inworp. König speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Füchse 82%, FC Lauretown 18%.
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:10

46e minuut.
Schumacher geeft de bal voor. Dällenbach probeert naar een medespeler te passen. Pfäffi kopt de bal weg. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hadorn geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Engel stond buitenspel. Bach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is König, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. König speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pinsler rent richting de bal. Keller onderschept slim de pass. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Dällenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi geeft een lange en hoge pass. Glatz kan de bal niet met de borst controleren. Glatz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
König onderschept slim de pass. König met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz is nu in balbezit. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:11

66e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Glatz rent richting de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:12

67e minuut.
Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz passt de bal in één keer door. Pinsler heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:13

70e minuut.
Pfäffi geeft een hoge lob. Glatz kopt de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Dällenbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:14

71e minuut.
Hawkmoon passt de bal zonder na te denken. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pinsler probeert de bal met de borst te controleren. König rent richting de bal. König geeft de bal voor. Klungelig pakt Nydegger de bal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:15

75e minuut.
Hawkmoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkmoon passt de bal in één keer door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. Dällenbach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Rattenjunge heeft problemen om de bal te vangen. König bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rattenjunge ... Strafschop! Directe rode kaart, Rattenjunge moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rattenjunge schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. König is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glatz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Glatz rent richting de bal. Glatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:16

77e minuut.
Stubs is nu in balbezit. Glatz rent richting de bal. Glatz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:17

78e minuut.
Engel passt de bal met de wreef. Hawkmoon met een sublieme pass. Kuchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:18

81e minuut.
Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz onderschept slim de pass. Glatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:19

84e minuut.
Pfäffi met een sublieme pass. Glatz rent richting de bal. Glatz probeert naar een medespeler te passen. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Pinsler de bal. König rent richting de bal. König speelt de bal door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hadorn probeert de bal met de borst te controleren. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dällenbach bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Morell kopt de bal weg. König controleert de bal met de borst. König passt de bal met de wreef. Glatz rent richting de bal. Glatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Füchse 82%, FC Lauretown 18%.
Ewige Füchse - FC Lauretown 0:20