Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Benchwarmers Thor Waterschei
MN Blitz 6 Tactiek 4-1-2-1-2 Wing
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kremer geeft de bal voor. Inworp. Brogi met een snelle inworp. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Onwuachi is nu in balbezit. Monsaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Monsaraz probeert naar een medespeler te passen. Brogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hollevoet kopt de bal weg. Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi passt de bal in één keer door. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Spirin verovert de bal door een tackle van achteren. Havutçu onderschept slim de pass. Havutçu passt de bal in één keer door. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brogi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi passt de bal met de wreef. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Depinois geeft de bal voor. Inworp. Brogi met een snelle inworp. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Sosnowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Brogi met de inworp. Mijal met een sublieme pass. Havutçu speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brogi is nu in balbezit. van Hout verovert de bal door een tackle van achteren. Dagić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Hout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ślusarczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicoletto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
İnce bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout onderschept slim de pass. van Hout speelt de bal door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mijal speelt de bal door. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havutçu geeft een lange en hoge pass. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:0

33e minuut.
Brogi met een sublieme pass. Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal met de wreef. Nazăr rent richting de bal. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ślusarczyk speelt de bal door. Monsaraz rent richting de bal. Onwuachi begaat een overtreding. Onwuachi krijgt een gele kaart. Ślusarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Troonen komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Mijal met een sublieme pass. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr onderschept slim de pass. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Sosnowiec bokst de bal weg.

43e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Sárközy onderschept slim de pass. Sárközy speelt de bal door. Klungelig pakt Troonen de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Nicoletto bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Hout zal de hoekschop nemen. Hollevoet kopt de bal weg. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Monsaraz de bal onder controle te krijgen. Nicoletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 46%, Thor Waterschei 54%.
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:0

46e minuut.
Francken komt het veld opgelopen. Van de Paar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dagić probeert de bal aan de voet te houden. Onwuachi is nu in balbezit. Dagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal in één keer door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogi met de inworp. Kremer probeert naar een medespeler te passen. van Hout geeft een hoge lob. Onwuachi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
van Hout verovert de bal door een tackle van achteren. van Hout geeft de bal voor. Troonen rent richting de bal. Troonen draait met de bal, schiet en ... Nicoletto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:2

61e minuut.
İnce rent richting de bal. Troonen onderschept slim de pass. Troonen passt de bal in één keer door. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Nicoletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Havutçu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Paar met de inworp. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Havutçu rent richting de bal. Havutçu passt de bal met de wreef. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Nicoletto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:3

67e minuut.
Frais kopt de bal weg. Daar is Dagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi is nu in balbezit. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:4

77e minuut.
Van de Paar speelt de bal door. Francken heeft problemen om de bal te vangen. Bugna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugna krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Francken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sárközy met een snel genomen vrije trap. Onwuachi kopt de bal weg. Klungelig pakt Monsaraz de bal. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Troonen onderschept slim de pass. Troonen geeft een hoge lob. Onwuachi kopt de bal weg. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. Nicoletto bokst de bal weg. Klungelig pakt Dagić de bal. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:5

85e minuut.
Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois is nu in balbezit. Depinois passt de bal met de wreef. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Sosnowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bugna rent richting de bal. Van de Paar onderschept slim de pass. Van de Paar passt de bal met de wreef. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel. Nicoletto bokst de bal weg. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Monsaraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsaraz geeft de bal voor. Depinois is nu in balbezit. Sárközy geeft de bal voor. Troonen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 56%, Thor Waterschei 44%.
The Benchwarmers - Thor Waterschei 1:5