Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Kuressaare FC Numismatic
Blitz Tactiek proov
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
55.2 gemiddelde waardering 54
very good Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Ineichen speelt de bal door. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş passt de bal met de wreef. Lemmens rent richting de bal. Lemmens haalt uit met een fantastische trap. Camejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lemercier passt de bal zonder na te denken. Alilović probeert naar een medespeler te passen. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Chiş passt de bal zonder na te denken. Ineichen rent richting de bal. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens haalt uit met een fantastische trap. Camejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Numismatic 0:1

20e minuut.
Chiş is nu in balbezit. Chiş geeft een hoge lob. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens draait met de bal, schiet en ... Camejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Numismatic 0:2

27e minuut.
Kindelán is nu in balbezit. Bryce probeert naar een medespeler te passen. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Numismatic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 48%, FC Numismatic 52%.
JK Kuressaare - FC Numismatic 1:2

61e minuut.
Scornaienchi passt de bal met de wreef. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemmens rent richting de bal. Lemmens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Numismatic 1:3

62e minuut.
Kljakić rent richting de bal. Nacev begaat een overtreding. Kljakić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kljakić met een snel genomen vrije trap. Lemmens springt en kopt de bal. Guerra geeft een hoge lob. Camejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Numismatic 1:4

76e minuut.
Alilović is nu in balbezit. Scornaienchi onderschept slim de pass. Scornaienchi geeft een hoge lob. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 60%, FC Numismatic 40%.
JK Kuressaare - FC Numismatic 1:4