Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD Fazendinha Snake FC
4231 Tactiek bola
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 25.2
goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Omastek geeft de bal voor. Brózda kopt de bal weg. Maissen probeert naar een medespeler te passen. Břežný bereikt de bal nog maar net als eerste. Břežný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klinik komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Boa Noite bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi met een sublieme pass. Klinik is nu in balbezit. Klinik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazendinha - Snake FC 1:0

41e minuut.
Utasi geeft een hoge lob. Klinik kopt de bal weg. Bahçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Hradzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil geeft een hoge lob. Daar is Klinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik draait met de bal, schiet en ... Índio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazendinha - Snake FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Fazendinha 16%, Snake FC 84%.
AD Fazendinha - Snake FC 2:0

55e minuut.
Buitenspel voor Bahçeci. Goede buitenspelval van de verdediging. Índio neemt vlug de vrije trap. Maissen kopt de bal weg. Daar is Klinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Omastek geeft een hoge lob. Daar is Peristi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradzil speelt de bal door. Bahçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeci haalt uit met een fantastische trap. Índio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Peristi is nu in balbezit. Peristi passt de bal zonder na te denken. Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Índio met een sublieme pass. Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki geeft een hoge lob. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazendinha - Snake FC 3:0

74e minuut.
Kuśmiecki kopt de bal weg. Hradzil rent richting de bal. Hradzil geeft de bal voor. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Klinik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maissen geeft een lange en hoge pass. Peristi is nu in balbezit. Bahçeci begaat een overtreding. Bahçeci krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez-Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Maissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maissen geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Tellez-Giron geeft de bal voor. Maissen kopt de bal weg. Hradzil geeft een lange en hoge pass. Klinik springt en kopt de bal. Índio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Fazendinha 11%, Snake FC 89%.
AD Fazendinha - Snake FC 3:0