Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barzot Team FC Palazzolo
calend Tactiek dario3
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten adequate
adequate Passen average
outstanding Verdedigen good


10e minuut.
Rueda geeft een lange en hoge pass. Filolungo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grociak geeft de bal voor. Ridolfo probeert de bal aan de voet te houden. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Laki kopt de bal weg. Filolungo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buontempo. Filolungo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Filolungo kan niet meer verder spelen. Freguglia komt het veld opgelopen. Buro komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo maakt een afschuwelijke overtreding. Laki raakt geblesseerd tijdens het duel. Bravo met een snel genomen vrije trap. Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freguglia is nu in balbezit. Freguglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - FC Palazzolo 1:0

27e minuut.
Virtuani kopt de bal weg. Faviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Faviero passt de bal zonder na te denken. Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi onderschept slim de pass. Megalizzi passt de bal zonder na te denken. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo draait met de bal, schiet en ... Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rueda geeft een hoge lob. Inworp. Laki met een snelle inworp. Buro geeft een lange en hoge pass. Ridolfo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Megalizzi heeft problemen om de bal te vangen. Megalizzi geeft de bal voor. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo haalt uit met een fantastische trap. Japa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 43%, FC Palazzolo 57%.
Barzot Team - FC Palazzolo 1:0

53e minuut.
Megalizzi passt de bal met de wreef. Buro rent richting de bal. Buro passt de bal zonder na te denken. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap. Japa bokst de bal weg.

59e minuut.
Laki speelt de bal door. Buro is nu in balbezit. Fengler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fengler krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Laki is nu in balbezit. Laki geeft een lange en hoge pass. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - FC Palazzolo 2:0

74e minuut.
Buro is nu in balbezit. Buro probeert naar een medespeler te passen. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - FC Palazzolo 3:0

76e minuut.
Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Freguglia onderschept slim de pass. Freguglia haalt uit met een fantastische trap. Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 46%, FC Palazzolo 54%.
Barzot Team - FC Palazzolo 3:0