Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperia Calcio Posadzone Lisy
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Mikulicz met een harde bal richting middenveld. Belbüken kopt de bal weg. Daar is Machnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupień is nu in balbezit. Skupień draait met de bal, schiet en ... Mikulicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień onderschept slim de pass. Machnicki is nu in balbezit. Belbüken verovert de bal door een tackle van achteren. Belbüken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Posadzone Lisy 1:0

21e minuut.
Labaka Zurriarain probeert naar een medespeler te passen. Fekhi rent richting de bal. Fekhi passt de bal zonder na te denken. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Utov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek verovert de bal door een tackle van achteren. Sałek probeert naar een medespeler te passen. Tybora rent richting de bal. Tybora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Budniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain geeft een hoge lob. Skupień is nu in balbezit. Skupień draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tomborowski met een snelle inworp. Toczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Utov verovert de bal door een tackle van achteren. Utov geeft een lange en hoge pass. Skupień krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Belbüken passt de bal met de wreef. Skupień controleert de bal met de borst. Machnicki rent richting de bal. Skupień onderschept slim de pass. Skupień draait met de bal, schiet en ... Mikulicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Utov verovert de bal door een tackle van achteren. Utov probeert naar een medespeler te passen. Skupień rent richting de bal. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 25%, Posadzone Lisy 75%.
Imperia Calcio - Posadzone Lisy 1:0

50e minuut.
Elstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Elstad verovert de bal door een tackle van achteren. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mikulicz trapt de bal weg van het doel. Fekhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Machnicki de bal. Skupień is nu in balbezit. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Elstad passt de bal met de wreef. Tomborowski rent richting de bal. Tomborowski probeert naar een medespeler te passen. Belbüken rent richting de bal. Belbüken schiet op doel. Mikulicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zarzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain geeft een hoge lob. Skupień springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tomborowski met een sublieme pass. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken passt de bal met de wreef. Skupień rent richting de bal. Skupień haalt uit met een fantastische trap. Mikulicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 23%, Posadzone Lisy 77%.
Imperia Calcio - Posadzone Lisy 1:0