Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Lion`sTeam
univ Tactiek M Citys
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Scarlat geeft een lange en hoge pass. Dantas controleert de bal met de borst. Vlieberghe met een sublieme pass. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 0:1

4e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras speelt de bal door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Furlan probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een hoge lob. Vlieberghe krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 0:2

12e minuut.
Tica is nu in balbezit. Lajes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łysiak met een snel genomen vrije trap. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Neguţescu met de inworp. Muzambinho is nu in balbezit. Vlieberghe onderschept slim de pass. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fulga onderschept slim de pass. Fulga speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft de bal voor. Lombardia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ruciński onderschept slim de pass. Ruciński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarlat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal zonder na te denken. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een hoge lob. Porras maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 1:2

30e minuut.
Porras onderschept slim de pass. Porras probeert naar een medespeler te passen. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ... Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:2

31e minuut.
Dantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furlan geeft een lange en hoge pass. Pajukoski rent richting de bal. Lombardia onderschept slim de pass. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:3

35e minuut.
Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furlan probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een hoge lob. Vlieberghe maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pajukoski geeft de bal voor. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga onderschept slim de pass. Fulga geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat geeft een hoge lob. Daar is Nachteule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 64%, Lion`sTeam 36%.
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:3

47e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een hoge lob. Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:4

58e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Tica is nu in balbezit. Proca begaat een overtreding. Tica raakt geblesseerd tijdens het duel. Muzambinho wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat passt de bal in één keer door. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een hoge lob. Lombardia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grădescu met de inworp. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulga. Fulga krijgt een gele kaart. Łysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łysiak met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 3:4

73e minuut.
Vlieberghe passt de bal met de wreef. Neguţescu is nu in balbezit. Nachteule legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neguţescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlieberghe neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bajer met een sublieme pass. Pajukoski is nu in balbezit. Lombardia onderschept slim de pass. Lombardia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 3:5

79e minuut.
Porras kopt de bal weg. Tica heeft problemen om de bal te vangen. Lajes begaat een overtreding. Tica raakt geblesseerd tijdens het duel. Muzambinho komt bij de bal en schiet. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 4:5

90e minuut.
Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Scarlat geeft de bal voor. Łysiak probeert de bal aan de voet te houden. Vlieberghe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 62%, Lion`sTeam 38%.
WALLACHIA - Lion`sTeam 4:6