Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-05 19:00
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: FC Rheus Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3029
Fc Zlaty Krky FC Lotus Veveri
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Lebœuf is nu in balbezit. Lebœuf geeft een hoge lob. Potemkin rent richting de bal. Potemkin haalt uit met een fantastische trap. Bergl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 1:0

7e minuut.
Zrubecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrubecz met een sublieme pass. Tornusciolo rent richting de bal. Potemkin rent richting de bal. Potemkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zrubecz verovert de bal door een tackle van achteren. Zrubecz met een sublieme pass. Ivković probeert naar een medespeler te passen. Potemkin is nu in balbezit. Potemkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kozdera trapt de bal weg van het doel. Montenegro kopt de bal weg. Tornusciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornusciolo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kozdera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 2:0

14e minuut.
Zábský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornusciolo verovert de bal door een tackle van achteren. Tornusciolo passt de bal met de wreef. Potemkin rent richting de bal. Potemkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tornusciolo is nu in balbezit. Tornusciolo geeft de bal voor. Klungelig pakt Strácel de bal. Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potemkin schiet op doel. Bergl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tornusciolo heeft problemen om de bal te vangen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Montenegro geeft een lange en hoge pass. Kozdera rent richting de bal. Tornusciolo verovert de bal door een tackle van achteren. Potemkin is nu in balbezit. Potemkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 3:0

26e minuut.
Zrubecz rent richting de bal. Zrubecz geeft een hoge lob. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Jirsa probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Zábský is nu in balbezit. Ivković verovert de bal door een tackle van achteren. Tornusciolo met een sublieme pass. Potemkin is nu in balbezit. Potemkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ohman probeert naar een medespeler te passen. Vykoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivković krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Jirsa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman met een snelle inworp. Tornusciolo rent richting de bal. Tornusciolo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vykoval is nu in balbezit. Vykoval geeft een hoge lob. Lebœuf kopt de bal weg. Tornusciolo is nu in balbezit. Tornusciolo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlaty Krky 31%, FC Lotus Veveri 69%.
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 3:0

46e minuut.
Born met een harde bal richting middenveld. Lebœuf kopt de bal weg. Vykoval met een sublieme pass. Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potemkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zábský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornusciolo onderschept slim de pass. Tornusciolo speelt de bal door. Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potemkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 4:0

58e minuut.
Ivković rent richting de bal. Vykoval onderschept slim de pass. Vykoval geeft een lange en hoge pass. Ohman rent richting de bal. Ohman passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Tornusciolo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kozdera de bal. Potemkin rent richting de bal. Potemkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 5:0

61e minuut.
Vykoval met de inworp. Cruchaga Lasa rent richting de bal. Cruchaga Lasa passt de bal zonder na te denken. Potemkin is nu in balbezit. Potemkin schiet op doel. Bergl bokst de bal weg.

63e minuut.
Born is nu in balbezit. Born geeft de bal voor. Dias kopt de bal weg. Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potemkin haalt uit met een fantastische trap. Bergl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tornusciolo is nu in balbezit. Tornusciolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 6:0

82e minuut.
Zábský rent richting de bal. Lebœuf verovert de bal door een tackle van achteren. Tornusciolo speelt de bal door. Potemkin is nu in balbezit. Potemkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dias geeft een hoge lob. Tornusciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornusciolo passt de bal in één keer door. Potemkin is nu in balbezit. Potemkin draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlaty Krky 23%, FC Lotus Veveri 77%.
Fc Zlaty Krky - FC Lotus Veveri 6:0